ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέσι για Τζινόμπιλι: "Τίποτα δεν θα είναι ίδιο χωρίς εσένα"

FC Barcelona's Lionel Messi looks down during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi looks down during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Άλλος ένας σούπερ σταρ υποκλίθηκε στον Μάνου Τζινόμπιλι. Μία ημέρα μετά την απόσυρση του 41χρονου Αργεντινού ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ένα μήνυμα για τον συμπατριώτη του στο Facebook.

Το τι σημαίνει ο Μάνου Τζινόμπιλι για τους Αργεντινούς θα μπορούσε να συμπτυχθεί και σε μία ατάκα του Λιονέλ Μέσι. " Με κάνει πολύ υπερήφανο να ακούω κάποιον να λέει ότι ο Μάνου είναι ο Μέσι του μπάσκετ. Πραγματικά θα έπρεπε να πω ότι είμαι ο Μάνου του ποδοσφαίρου", είχε πει ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στον πρόλογο ενός βιβλίου που είχε γραφτεί πριν από πέντε χρόνια για τον Τζινόμπιλι.

Όταν λοιπόν ο άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς είπε "αντίο" στο μπάσκετ , ο Μέσι δεν θα μπορούσε να μην γράψει κάτι για αυτόν. " Ευχαριστώ που μας έκανες να απολαύσουμε τόσο πολύ το μπάσκετ Μάνου! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα στο γήπεδο. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή σου", έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, κάτι που είχε κάνει μία ημέρα νωρίτερα και ο Ντιέγκο Μαραντόνα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ