ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά στον Όβι Σόκο η ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ετοιμη να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τη θέση του power forward είναι η ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να "κλέψει" τον Όβι Σόκο από τα χέρια της Μούρθια.

Σε πολύ καλό δρόμο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την θέση του power forward βρίσκεται η ΑΕΚ, οι παράγοντες της οποίας προσπαθούν να "κλέψουν" τον Όβι Σόκο από τα χέρια της Μούρθια. Ο Βρετανός ψηλός (27 ετών, 2μ.01) που έπαιξε στα πανεπιστήμια Alabama/Birmingham και Duquesne, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την γαλλική Μπουλαζάκ, συνεχίσει στα Τρίκαλα, τον Άρη και την Μούρθια, έκανε σπουδαία σεζόν στο Basketball Champions League, ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας και είχε 48.5% στα δίποντα και 73% στις βολές, μαζί με 7.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 28.6 λεπτά συμμετοχής.

Ο Σόκο είχε 16.5 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.9 κλεψίματα στα 19 ματς που έπαιξε με τα Τρίκαλα την περίοδο 2015/16, είχε μάλιστα χαρακτηριστεί "μικρός Χάινς", παίζει όμως μία θέση κάτω, στο τέσσερα και είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ, καλός συμπαίκτης, καλός εργάτης και τρομερά ανταγωνιστικός. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, βρέθηκε στην Ελλάδα και δούλεψε μαζί με μερικούς ακόμη παίκτες της Α1 και της Α2 στο κλειστό των Μελισσίων, ενώ έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Μούρθια με χρήματα που ξεπερνούν αυτά που του προσφέρουν οι κιτρινόμαυροι. Ο ίδιος αγαπά την Ελλάδα και θέλει να γυρίσει στο πρωτάθλημά μας και αν όλα πάνε καλά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προκύψει και συμφωνία με την "Βασίλισσα" του Μάκη Αγγελόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ