ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάτζικ Τζόνσον για τον Κόμπι Μπράιαντ: "Έφυγε ο κορυφαίος Λέικερ όλων των εποχών"

Μάτζικ Τζόνσον για τον Κόμπι Μπράιαντ: "Έφυγε ο κορυφαίος Λέικερ όλων των εποχών"
Photo by Chris Pizzello/Invision/AP PHOTO BY CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Κορυφαίο παίκτη στην ιστορία των Λέικερς αποκάλεσε ο Μάτζικ Τζόνσον τον Κόμπι Μπράιαντ, στον οποίο αφιέρωσε μια σειρά από tweets λίγες ώρες μετά από τον θάνατό του.

Με μια σειρά από tweets αποχαιρέτησε ο Μάτζικ Τζόνσον τον Κόμπι Μπράιαντ, που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής (26/1) όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε με την κόρη του, Τζιάνα και ακόμη επτά άτομα συνετρίβη σε πλαγιά βουνού στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια . Ο θρύλος των Λέικερς αποκάλεσε "κορυφαίο στην ιστορία της ομάδας του Λος Άντζελες" τον Μπλακ Μάμπα, για τον οποίο έγραψε μέσα από την καρδιά του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter:

" Καθώς προσπαθώ να γράψω αυτό το post, το μυαλό μου τρέχει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και κλαίω όλο το πρωί από αυτή την συγκλονιστική είδηση σχετικά με τον θάνατο του Κόμπι και της κόρης του, Τζίτζι, σε ατύχημα με ελικόπτερο. Η Κούκι κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Ο φίλος μου, ο θρύλος, ο σύζυγος, ο πατέρας, ο γιος, ο αδελφός, ο νικητής Όσκαρ, ο κορυφαίος Λέικερ όλων των εποχών, έφυγε. Είναι δύσκολο να το αποδεχθείς.

Ο Κόμπι ήταν ένας ηγέτης του μπάσκετ, ένας μέντορας για άνδρες και γυναίκες, έδωσε τη γνώση του, τον χρόνο και το ταλέντο του για να διδάξει τόσους πολλούς νεαρούς σε κολεγιακό επίπεδο, παίκτες του ΝΒΑ και του WNBA. Ξέρω ότι θα λείψει στους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην πόλη του Λος Άντζελες. Ήταν ένα ίνδαλμα και έκανε τόσα πολλά για το LA. Ήταν παθιασμένος με το να βοηθά τους άστεγους και το γυναικείο μπάσκετ. Το να προπονεί την ομάδα της κόρης του, του έδινε τόση χαρά.

Ο Κόμπι κι εγώ μοιραστήκαμε πολλές ιδιαίτερες συζητήσεις για τη ζωή και το μπάσκετ. Είχαμε τόσα κοινά εντός κι εκτός παρκέ. Αγαπούσα τις συνομιλίες μαζί του για τους Λέικερς, για την πατρότητα, για το ότι είμαστε σύζυγοι, για το πόσο αγαπάμε την Ιταλία. Θα μου λείψουν αυτές οι συζητήσεις και εκείνος, πολύ. Οι Λέικερς, το μπάσκετ, η πόλη μας, δεν θα είναι ποτέ ίδια χωρίς εκείνον. Η Κούκι κι εγώ προσευχόμαστε για τη Βανέσα, για τις υπέροχες κόρες τους, για τους γονείς τους και τις αδελφές του. Θα είμαστε εδώ για την οικογένεια Μπράιαντ. Θα σε αγαπάμε για πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ