ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης και Μάικ Τζέιμς ξανά συμπαίκτες, αλλά σε αμερικανικό τουρνουά

Καλάθης και Μάικ Τζέιμς ξανά συμπαίκτες, αλλά σε αμερικανικό τουρνουά
EUROKINISSI

Οι Νικ Καλάθης και Μάικ Τζέιμς θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους - και μάλιστα με συμπαίκτη τον Χάινς - σε αμερικανικό τουρνουά, όπου η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο θα μοιραστεί 2 εκατ. δολάρια.

Χρόνο με το χρόνο το τουρνουά "The Basketball Tournament", στο οποίο συμμετέχουν 64 ομάδες με το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα να είναι 2 εκατ. δολαρια τα οποία μοιράζονται οι παίκτες της, κερδίζει σε φήμη. Πρώην ΝΒΑερς και αμερικανοί που παίζουν στην Ευρώπη και την Κίνα παίρνουν μέρος. Φέτος λοιπόν σε αυτό το τουρνουά θα πάρουν μέρος μεταξύ άλλων και οι Νικ Καλάθης και Μάικ Τζέιμς και μάλιστα ως συμπαίκτες!

Όπως γνωστοποίησαν οι άλλοτε συμπαίκτες στον Παναθηναϊκο, αποφάσισαν να ενταχθούν στην ομάδα που δημιούργησε ο Κάιλ Χάινς της ΤΣΣΚΑ με το όνομα "Team Hines" παρέα μεταξύ άλλων με τον Άαρον Γουάιτ της Ζάλγκιρις, τον Κέντρικ Ρέι της Μακάμπι και τον - άλλοτε παίκτη του Προμηθέα και Λαυρίου - ΜακΚένζι Μουρ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια αποδείχθηκε ότι μόνο εύκολο δεν είναι για μία ομάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά, ανεξάρτητα από το ρόστερ της. Απόδειξη είναι ότι τα τελευταία 4 πρωταθλήματα τα έχει κατακτήσει η ίδια ομαδα, οι "Overseas Elite", που όπως δείχνει και το όνομά της αποτελείται κυρίως από παίκτες που αγωνίζονται εκτός ΗΠΑ, με πιο γνωστούς τους Έρικ ΜακΚόλουμ (Ούνικς Καζάν), ΝτιΆντρε Κέιν (Μακάμπι), Ντι Τζέι Κέντεντι (Βενέτσια), Κάιλ Φογκ (παίζει στην Κίνα), αλλά και τον Τράβις Μπάντερ του Ρεθύμνου.

Για την ιστορία, αν η ομάδα των Τζέιμς, Καλάθη και Χάινς κατακτήσει τον τίτλο, κάθε παίκτης του ρόστερ θα πάρει από 100.000 δολάρια, ενώ ο Κάιλ Χάινς θα πάρει 140.000 δολάρια επειδή είναι ο αρχηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ