EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στη Μονπελιέ

Ολυμπιακός: Να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στη Μονπελιέ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονπελιέ (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον πρώτο αγώνα των προκριματικών της EuroLeague Γυνακών, θέλοντας να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό στην EuroLeague Γυναικών. Σε λίγες ώρες οι "ερυθρόλευκες" υποδέχονται στο "Τάσος Καμπούρης" τη Μονπελιέ (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr και ζωντανά από το OTESPORTS 6) στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, ψάχνοντας νίκη και καλή διαφορά για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας στην διάθεσή του 13 παίκτριες (άρα θα κοπεί μία εξ αυτών από την τελική 12αδα), κάτι που κάνει πιο απλά τα πράγματά. Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Υπενθυμίζεται ότι για το παιχνίδι υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ ελεύθερη είσοδο θα έχουν όσες γυναίκες και παιδιά θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ