EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

EuroLeague γυναικών: Κόντρα στην Χατάι ο Ολυμπιακός

EuroLeague γυναικών: Κόντρα στην Χατάι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την τουρκική Χατάι (29/1, 18:00), στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην EuroLeague γυναικών.

Τον προτελευταίο του εντός έδρας αγώνα για την EuroLeagueγυναικών δίνει απόψε (29/1, 18:00) ο Ολυμπιακός. Αντίπαλος των "ερυθρόλευκων" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά ως έδρα, θα είναι η τουρκική Χατάι, απέναντι στην οποία θα επιδιώξουν να σημειώσουν την δεύτερη νίκη τους στην φάση των ομίλων.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη έχει απολογισμό 1-9 στον 2ο όμιλο, με τη μοναδική νίκη να έχει επιτευχθεί πριν από δύο εβδομάδες στο ΣΕΦ κόντρα στην Σοπρόν. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί στην Τουρκία με 71-55, ωστόσο η ομάδα της Ελληνίδας προπονήτριας Κατερίνας Χατζηδάκη δεν είναι άτρωτη. Η Χατάι βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 4-6, αλλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της, οι πιθανότητες να προκριθεί στα playoffs δεν είναι με το μέρος της.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, παρότι έχει ρεκόρ 1-9 και απέχει τρεις βαθμούς από τις θέσεις 5-6 που οδηγούν στους "8" τουEuroCup, δεν έχει χάσει τις ελπίδες του για πρόκριση. Οι πιθανότητες πρόκρισης θα αυξηθούν πολύ εφόσον οι "ερυθρόλευκες" κερδίσουν το σημερινό ματς και καλύψουν παράλληλα την διαφορά των 16 πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στην Τουρκία. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο...

Η κατάταξη του 2ου ομίλου:

1. Ντιναμό Κουρσκ 10-0

2. Φενέρμπαχτσε 7-3

3. ΤΤΤ Ρίγα 6-4

4. Σοπρόν 5-5

-----------------

5. Χατάι 4-6

6. Αβενίδα 4-6

------------------

7. Καρόλο 3-7

8. Ολυμπιακός 1-9

* Οι πρώτες τέσσερις ομάδες προκρίνονται στους "8" και αυτές που θα τερματίσουν στις θέσεις 5 και 6 παίρνουν μέρος στους "8" του EuroCup.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ