BASKETBALL CH. LEAGUE

Ράις: "Ο καλύτερος αμυντικός που έχω αντιμετωπίσει φέτος ο Σαντ-Ρος"

Ράις: "Ο καλύτερος αμυντικός που έχω αντιμετωπίσει φέτος ο Σαντ-Ρος"
EUROKINISSI

Ο Ταϊρίς Ράις πέτυχε το καλάθι της βραδιάς στο ΟΑΚΑ, αλλά έβγαλε το καπέλο στον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, χαρακτηρίζοντας τον Κουβανό της ΑΕΚ τον καλύτερο αμυντικό που έχει βρει απέναντί του όλη τη χρονιά.

Ο Τάιρις Ράις είχε βάλει πριν από λίγη ώρα το μεγαλύτερο σουτ της χρονιάς για την Μπάμπεργκ, αφήνοντας εκτός Final Four την ΑΕΚ . Ο πρώτος που εξήρε, πάντως, ήταν ο... Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο προσωπικός του αντίπαλος όλο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ο ήρωας της Μπάμπεργκ.

" Είναι τρομερός αμυντικός, μακράν ο καλύτερος που έχω αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά", είπε αρχικά ο Ταϊρίς Ράις, που έδωσε επίσης τα εύσημα στον Μπράις Τέιλορ (" έβαλε μερικά μεγάλα τρίποντα που μας κράτησαν στο παιχνίδι") και σχολίασε αναφορικά με το δικό του νικητήριο σουτ 5,5'' πριν από την λήξη του αγώνα.

" Χρειάζεται τύχη, ικανότητα, δουλειά... Πάντα προετοιμάζεσαι για στιγμές σαν αυτές. Παίζαμε σε ένα γήπεδο γεμάτο, με τρελαμένους οπαδούς που φώναζαν όλη την ώρα. Ήταν μία κίνηση που έβγαλα από το ρεπερτόριο μου και απλά έτυχε αυτή τη φορά η μπάλα να μπει μέσα", τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

ΤΕΪΛΟΡ: ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ"

Ο έτερος πρωταγωνιστής της Μπάμπεργκ στον αγώνα, ο Μπράις Τέιλορ, είπε: " Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, συνεχίσαμε να παλεύουμε, όλη τη χρονιά παίζουμε κλειστά παιχνίδια. Έχουμε έμπειρη ομάδα και το να διαθέτουμε τον Ταϊρίς Ράις βοηθάει πολύ. Όλη τη χρονιά σώζουμε το τομάρι μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ