BASKETBALL CH. LEAGUE

Παρουσίασε τον ΜακΦάντεν η Τενερίφη

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Τενερίφη παρουσίασε τον Θάντους ΜακΦάντεν, που έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στα ισπανικά media. Διαβάστε τι είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και την Κύμη ο Θάντους ΜακΦάντεν έχει πλέον μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση της επαγγελματικής καριέρας του: το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός γκαρντ παρουσιάστηκε σήμερα (24/8) από την Τενερίφη και εν συνεχεία έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του.

" Γνώριζα από πριν ότι ο προπονητής και οι νέοι συμπαίκτες μου έχουν νοοτροπία του νικητή και αυτό ακριβώς ήταν που έψαχνα. Έχω αντιμετωπίσει την Τενερίφη στο παρελθόν στο Basketball Champions League. Δεν έχω περάσει καλά εδώ πέρα, μιας και έφυγα ηττημένος με την προηγούμενη ομάδα μου (ΠΑΟΚ). Πλέον όμως καταλαβαίνω ότι είναι ένα όμορφο μέρος", τόνισε μεταξύ άλλων ο ΜακΦάντεν.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα βρεθεί και στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, μιας και η Τενερίφη βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον "δικέφαλο". " Πάντοτε θεωρούσα τον εαυτό μου ομαδικό παίκτη. Για μένα το σκοράρισμα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έχω έρθει για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτή είναι η νοοτροπία μου", πρόσθεσε ο ΜακΦάντεν, που ήταν την προηγούμενη χρονιά ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 17,7 πόντους ανά αγώνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ