BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Ο Γκος μπορεί να δώσει ποιότητα και σωστές αποφάσεις"

ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ / CHAMPIONS LEAGUE  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βέντσπιλς (5/12, 19:30), αλλά και για τις ενοχλήσεις του Φιλ Γκος, ο οποίος έχει ερεθισμό στο κουντεπιέ.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην ευρωπαϊκή καθημερινότητα με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Βέντσπιλς (5/12, 19:30), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να στέκεται στην ανάγκη που υπάρχει για θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής του "δικεφάλου" αναφέρθηκε στα "συν" και τα "πλην" της λετονικής ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Φιλ Γκος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο κουντεπιέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Βέντσπιλς: "Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να συνεχίσουμε στον θεσμό. Ταυτόχρονα, θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στα προηγούμενα παιχνίδια και να παίξουμε καλά στις δύο πλευρές του γηπέδου για περισσότερη ώρα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ κυνηγάει τη Βέντσπιλς για την πρόκριση στην επόμενη φάση: "Ακόμα όλα είναι ανοιχτά, καθώς και η Γκαζιαντέπ και η Σαλόν είναι πάνω από εμάς, οπότε κυνηγάμε και αυτές τις ομάδες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να νικήσουμε αύριο, για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα είμαστε μέσα στις πρώτες τέσσερις ομάδες".

Για την εικόνα που έχει από τη Βέντσπιλς: "Είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό προφίλ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Έχει κάνει πολύ σημαντικές νίκες, όπως με την Τενερίφη στην έδρα της και με την Γκαζιαντέπ εκτός έδρας. Έχασε ένα παιχνίδια από την Ορλαντίνα, την οποία είχαμε όλοι "καταδικασμένη", αλλά όπως βλέπετε όλοι μπορούν να κερδίσουν παντού. Είναι μια ομάδα με σαφή προσανατολισμό τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια πολύ σοβαρή και ταλαντούχα ομάδα, της οποίας το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι ξέρει τι θέλει για 40 λεπτά".

Για την παρουσία του Φιλ Γκος: "Από την πρώτη ημέρα που ήρθε έχει δείξει ότι είναι ένας έμπειρος παίκτης. Θεωρώ ότι μπορεί να μας δώσει ποιότητα, εμπειρία και σωστές αποφάσεις και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Για το γεγονός ότι η ομάδα για πρώτη φορά δεν έχει απουσίες: "Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Φιλ Γκος, ο οποίος έχει έναν ερεθισμό στο κουντεπιέ. Θεωρώ ότι θα παίξει αύριο, απλώς δεν έχει προετοιμαστεί στο 100%. Το σύνολο των παικτών είναι σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι από την στιγμή που είναι καλά τα παιδιά τα πράγματα θα είναι καλύτερα".

Για το ενδεχόμενο να πρέπει να αφήσει αύριο για πρώτη φορά εκτός 12άδας κάποιον εκτός των μικρών: "Θα συμβεί και αυτό, είναι αναγκαίο κακό. Αυτό που είδατε και με τον Κολοσσό είναι όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να παίξουν είτε 5 είτε 30 λεπτά. Αυτό θα μας δώσει και ποιότητα και ποσότητα στη συνέχεια".

Για το στοιχείο που τον προβληματίζει περισσότερο στη Βέντσπιλς: "Είναι μια ομάδα που έχει σχεδόν πάντα καλές αποφάσεις στην επίθεση. Παίζει για 24 δευτερόλεπτα πολύ συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα. Προσπαθεί να εκτελέσει τη στιγμή που θα έχει πλεονέκτημα. Εμείς, πρέπει να προσπαθήσουμε να το χαλάσουμε αυτό, να τους πάμε σε πιο βιαστικές επιλογές και να μην τους αφήσουμε να παίξουν με τον τρόπο που θέλουν στην επίθεση".

Για την καλή εικόνα του Κρουμπάλι στο παιχνίδι με τον Κολοσσό: "Ο Κρουμπάλι και πριν τραυματιστεί με τη Σαλόν, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Στο επόμενο στο Ρέθυμνο, είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με τον Κολοσσό είχε 8 πόντους και 16 ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν το πρώτο του. Είχε κάνει και άλλα καλά παιχνίδια".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ