BASKETBALL CH. LEAGUE

Φελντέιν: "Αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα έμενα, δεν άντεχε η Χάποελ το συμβόλαιό μου"

Φελντέιν: "Αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα έμενα, δεν άντεχε η Χάποελ το συμβόλαιό μου"
EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε ότι αποχώρησε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ επειδή τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας άλλαξαν λόγω του κορονοϊού και δεν ήθελε να την επιβαρύνει με το μεγάλο του συμβόλαιο.

Ο Τζέιμς Φελντέιν είχε έναν χρόνο συμβόλαιο με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Παρόλα αυτά, επέλεξε να αποχωρήσει, με τον ίδιο να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν για να μην επιβαρυνθεί ο σύλλογος, που επλήγη οικονομικά λόγω του κορονοϊού.

" Όλο αυτό που έγινε με τον κορονοϊό τα άλλαξε όλα" δήλωσε σχετικά ο Φελντέιν έπειτα από ερώτηση που του έγινε, για να προθέσει : "Το συμβόλαιό μου για την επόμενη σεζόν ήταν πολύ υψηλό και με τα δεδομένα που υπήρχαν πλέον θα ήταν δύσκολο για την ομάδα να με κρατήσει.

Δεν ήθελα να φέρω την ομάδα μου σε μία θέση όπου θα τιμούσε το συμβόλαιό μου αλλά θα αναγκαζόταν να πάρει παίκτες με χαμηλότερο μισθό και θα ήταν πιο αδύναμη. Κατάλαβα την κατάσταση και το σκεφτόμουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ήλπιζα να μην συμβεί, αλλά τελικά δεν γινόταν να το αποφύγουμε".

Κλείνοντας, ο Φελντέιν τόνισε: " Σίγουρα θα έμενα αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό, επειδή η ομάδα πήγαινε εξαιρετικά και ήταν καλά σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα εξασφάλιζε ότι θα πλήρωνε εμένα και τους συμπαίκτες μου. Θα δεχόμουν και μείωση στο συμβόλαιό μου, αλλά αυτό δεν θα βοηθούσε την ομάδα σε βάθος χρόνου".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ