BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Τρομερή Νίζνι, ισοπαλία στη Γαλλία

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Η Νίζνι Νόβγκοροντ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Βενέτσια και τη διέλυσε 95-72, ενώ η Λε Μαν και η Βίρτους Μπολόνια τελείωσαν τον αγώνα ισόπαλες (74-74) και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς.

Εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 84-75, για τη φάση των "16" του Basketball Champions League διεξήχθησαν άλλα δύο παιχνίδια.

Η Νίζνι αν και δεν ήταν το φαβορί για πρόκριση μετά την κλήρωση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Βενέτσια και τη διέλυσε με 95-72. Ο Κέντρικ Πέρι ήταν εκπληκτικός με 34 πόντους και έξι ασίστ, ενώ 19 πρόσθεσε ο Αντόν Αστάπκοβιτς. Για τους ηττημένους, ο Μάικ Μπράμος ξεχώρισε με 17 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Πλέον οι Ιταλοί θα κληθούν να καλύψουν το -23 στον επαναληπτικό της προσεχούς εβδομάδας.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, η Λε Μαν υποδέχτηκε τη Βίρτους Μπολόνια και ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 74-74. Ο Βαλεντίν Μπιγκοτέ με 25 πόντους και ο δανεικός από τη Μακάμπι Κέντρικ Ρέι με 21 ήταν οι κορυφαίοι για τους Γάλλους, οι οποίοι εβαλαν δύσκολα σ' ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Στον αντίποδα, το σύνολο του Στέφανο Σακριπάντι είχε σε καλό βράδυ τους Εμπάιγ και Τέιλορ, καθώς αμφότεροι σημείωσαν από 13 πόντους. Ντεμπούτο στο Basketball Champions League έκανε ο πρώην ΝΒΑερ Μάριο Τσάλμερς και σε περίπου δώδεκα λεπτά συμμετοχής σημείωσε 7 πόντους.

Την Τετάρτη (6/3) ο Προμηθέας Πάτρας θα δώσει τη δική του μάχη εντός έδρας με την Τενερίφη (19.30, Live Blog Sport24.gr), ενώ θα διεξαχθούν επίσης οι αναμετρήσεις της Νεπτούνας με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, της Μπάμπεργκ με την Μπάνβιτ, της Αντβέρπ με τη Μούρθια και της Ναντέρ με την Μπεσίκτας.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ