BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η φάση των "16" του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε και στα προημιτελικά προκρίθηκαν οκτώ ομάδες από οκτώ διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στο Basketball Champions League, καθώς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ παρά την ήττα της στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Προμηθέας δεν τα κατάφερε στην έδρα της Τενερίφης χάνοντας 79-57.

Νωρίτερα η Μπάμπεργκ είχε νικήσει ( 88-85) μέσα στην έδρα της Μπάνβιτ και είχε πάρει την πρόκριση, με τους Τούρκους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία και τα οποία εξέφρασε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας Χέντο Τούρκογλου μέσω Twitter.

Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στη Νεπτούνας και νίκησε εντός έδρας με 84-64 παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Εκεί θα βρεθούν επίσης η Βίρτους Μπολόνια η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στη Λε Μαν νικώντας εύκολα με 81-58, αλλά και η έκπληξη της βραδιάς, η Αντβέρπ, η οποία υπέστη "γλυκιά" ήττα στην έδρα της Μούρθια με 78-77.

Δείτε τα ζευγάρια των προημιτελικών του Basketball Champions League:

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Τενερίφη

Νίζνι Νόβγκοροντ – Αντβέρπ

Ναντέρ – Βίρτους Μπολόνια

Μπάμπεργκ – ΑΕΚ

Photocredits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ