BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Νίκη-πρόκριση για τη Ναντέρ στην Πόλη

Basketball Champions League: Νίκη-πρόκριση για τη Ναντέρ στην Πόλη
MOTIONTEAM

Η Ναντέρ νίκησε την Μπεσίκτας εκτός έδρας με 62-60 κι έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκρισή της για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Basketball Champions League πανηγύρισε η Ναντέρ η οποία μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με την Μπεσίκτας (68-59), κατάφερε να επικρατήσει και στην Πόλη (62-60) και να πάρει το εισιτήριο για τους "8".

Ο γαλλικός σύλλογος έγινε ο πρώτος χρονικά που προκρίθηκε στα προημιτελικά κι εκεί θα αντιμετωπίσει όποια ομάδα περάσει από το ζευγάρι της Ναντέρ της Λε Μαν με τη Βίρτους Μπολόνια που θα παίξουν την Τετάρτη (13/3).

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο όπως και στον πρώτο αγώνα των δύο αντιπάλων. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν με διαφορά οκτώ πόντων (32-24, 23'), αλλά σ' εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 40-44.

Τίποτα δεν άλλαξε στην τελευταία περίοδο και το σύνολο του Πασκάλ Ντοναντιέ πήρε την πρόκριση νικώντας 62-60.

Ο Τζέρεμι Σένγκλιν αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα για τη Ναντέρ και σταμάτησε στους 18 πόντους, ενώ από την πλευρά των ηττημένων, ο Φιλ Πρέσι ξεχώρισε με 17 πόντους.

Μπεσίκτας (Ιβάνοβιτς): Μπούβα 13, Γκίμπσον 15 (3), Πρέσι 17 (2), Σιπάχι, Βεϊσέλογλου 4, Αλεξάντερ 2, Τζεγίκ 2, Μουτάφ, Γιλντιζλί 7.

Ναντέρ (Ντοναντιέ): Γιουσκεβίτσιους 4, Κονατέ 7 (1), Πάλσον 11 (2), Σένγκλιν 18 (2), Τρέντγουελ 6, Καρνέ 3 (1), Γκαμπλ 5, Ινβερνίτζι 8 (2).

Photocredits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ