BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Ανακοινώνει σήμερα (2/9) την ανάθεση του Final Eight στο ΟΑΚΑ

Basketball Champions League: Ανακοινώνει σήμερα (2/9) την ανάθεση του Final Eight στο ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

H μεγάλη μέρα έφτασε για το Basketball Champions League, που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα (2/9) σε Συνέντευξη Τύπου την ανάθεση του Final Eight στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που ξέρει... όλος ο (μπασκετικός) κόσμος αναμένεται σήμερα (2/9, 14:00) να γίνει και επίσημο: Το Final Eight της σεζόν 2019/20 (30 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου) θα ανατεθεί στο ΟΑΚΑ.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, σήμερα είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, την οποία διοργανώνουν από κοινού το BCL και η ΑΕΚ και στην οποία θα παραστούν ο υφυπουργός αθλητισμού και πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών αττικής, Νικόλαος Πέππας, αλλά και παράγοντες της ΑΕΚ προέξάρχοντος του Μάκη Αγγελόπουλου.

Το αντικείμενο της Συνέντευξης Τύπου αναμένεται να είναι η ανάθεση του Final Eight στο ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ, οι οποίοι με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν τον τελευταίο καιρό να πάρουν το χρίσμα από την FIBA.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, με κυριότερη το αν θα γίνει παρουσία κόσμου, που αποτελεί και την επιθυμία της ΑΕΚ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ