Πρίφτης: "Δεν εξηγείται η διαφορά στις βολές"

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως δεν εξηγείται η τεράστια διαφορά στις βολές μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ χαρακτήρισε ως ανικανότητα τον τρόπο που λειτούργησαν οι παίκτες του στο τέλος.

Ο Άρης ηττήθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, με σκορ 95-94 από την Μπάνβιτ στην Τουρκία, και ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν απογοητευμένος τόσο από την διαιτησία, όσο και από την ανικανότητα των παικτών του στο τέλος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης αρχικά είπε τα εξής: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια κι αξίζαμε να κερδίσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην Μπάνβιτ, έχουμε τεράστια παράπονα για τα κριτήρια που σφύριζαν οι διαιτητές! Πως είναι δυνατόν να σούταραν 44 βολές; Οι τελευταίες έξι βολές, μάλιστα, ήταν στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες, απέναντι στην ΑΕΚ κι έχουμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Ζάρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μπάνβιτ για τη φιλοξενία".

Για τις βολές: "Δεν εξηγείται η διαφορά στις βολές. Αν κάτσουμε να δούμε το βίντεο, οι δυο ομάδες έπαιξαν σκληρά ωστόσο τα κριτήρια ήταν διαφορετικά. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας ο παίκτης της Μπάνβιτ σπρώχνει τον Τσαϊρέλη και δεν δίνεται τίποτα! Δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά όπως σήμερα, να αντέξουμε στις κακουχίες και να διατηρήσουμε τις καλές εμφανίσεις μας".

Για το καλάθι του Όρελικ: "Ήταν κακή συγκέντρωση και ζήτημα συγκυρίας η τελευταία φάση της παράτασης. Δεν πρόκειται να κρυφτώ. Από ένα σημείο και μετά, είναι ανικανότητα. Είχαμε ένα δευτερόλεπτο να διαχειριστούμε μια φάση. Πρέπει να δούμε ξανά το ματς και να προσεγγίσουμε την όλη εικόνα. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα, όμως, γιατί δεν επιβραβεύτηκε. Γι' αυτό είμαι στεναχωρημένος".

Για τον τραυματισμό του Θόδωρου Ζάρα, τόνισε: "Ο Ζάρας έχει διάστρεμμα. Δεν ξέρουμε αν θα τον έχουμε μαζί μας με την ΑΕΚ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24