Ανοιχτό να αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup ο Άρης αν αποκλειστεί από το BCL

H FIBA ανακοίνωσε τους ομίλους του FIBA Europe Cup προσθέτοντας και το όνομα του Άρη με την υποσημείωση ότι θα αγωνιστεί σε αυτή την διοργάνωση αν αποκλειστεί από το Basketball Champions League.

Στον Άρη θέλουν να έχουν τις επιλογές τους ανοιχτές. Αυτό δείχνει η ανακοίνωση της FIBA, η οποία ανακοίνωσε τους ομίλους του FIBA Europe Cup, τοποθετώντας με αστερίσκο τους "κίτρινους" στον 7ο Όμιλο με την υποσημείωση ότι θα βρεθούν εκεί αν αποκλειστούν από το Basketball Champions League (BCL). Θυμίζουμε ότι ο Άρης θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του στο BCL από την 1η προκριματική φάση με αντίπαλο τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με βάση το καταστατικό της η FIBA δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να αρνηθούν να αγωνιστούν στο FIBA Europe Cup σε περίπτωση αποκλεισμού τους από το Basketball Champions League. Το γεγονός πάντως ότι συμπεριλήφθηκε ο Άρης στους ομίλους του FIBA Europe Cup δείχνει ότι υπάρχει μία διάθεση στην ομάδα να έχει ολες τις επιλογές της ανοιχτές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ίδια ανακοίνωση η FIBA τοποθέτησε την ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγαρώματα του Λαυρίου στον 6ο Όμιλο.

Δείτε το σχετικό post:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Emilia Clarke μιλά για τη μοίρα της Daenerys Targaryen

Και τώρα η σκοπιά της τελείωσε. Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη στροφή της Daenerys, λίγο πριν κλείσει αυτό το κεφάλαιο της καριέρας της.

Όταν ήμουν ο κορυφαίος στην Ελλάδα στον Ναρκαλιευτή

Ο Θέμης Καίσαρης αναπολεί την εποχή που τερμάτιζε το Expert σε λιγότερο από ένα λεπτό και τα βάζει με όσους λένε ότι παίζεται στην τύχη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ