Μαυροειδής: "Δεν με χτύπησε ο Ζντοβτς"

Μαυροειδής: "Δεν με χτύπησε ο Ζντοβτς"

Την επομένη της ήττας από τη Σάσαρι και του επεισοδίου του με τον Γιούρι Ζντοβτς στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, ο Δημήτρης Μαυροειδής τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το επεισόδιο ανάμεσα σε Γιούρι Ζντοβτς και Δημήτρη Μαυροειδή, στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάσαρι πήρε "μυθικές διαστάσεις" σύμφωνα με τον ίδιο τον έμπειρο σέντερ, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Μαυροειδή:

"Επιβεβλημένη είναι μετά από μια ήττα η αυτοκριτική, από τον καθένα μας χωριστά. Αυτό θα κάνουμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε και στο Σάσαρι. Τα λόγια τέτοιες ώρες είναι φτώχεια. Όμως, με λύπη μου είδα, ότι ένα γεγονός έλαβε "μυθικές" διαστάσεις από τα media, και αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Μια εικόνα δεν είναι πάντα χίλιες λέξεις. Ο προπονητής μου δεν χειροδίκησε εναντίον μου κι ας "αποφάνθηκαν" κάτι τέτοιο οι περισσότεροι. Ο τηλεοπτικός φακός τον αδικεί, και αδικεί και εμένα προσωπικά. Ο προπονητής μίλησε μεν σε έντονο ύφος και έκανε μια κίνηση, αλλά ουδέποτε έθιξε την αξιοπρέπειά μου και δεν με χτύπησε.

Η αξιοπρέπειά μου θίχτηκε για την έκταση, που πήρε το θέμα, του οποίου φέρομαι "συμπρωταγωνιστής" χωρίς να είμαι.

Θεωρώ αδικία αυτό, που καταγράφηκε. Και μεγαλύτερη αδικία, που δεν "καταγράφεται" από τα media η κίνηση-χάδι του προπονητή προς το μέρος μου, όπου αποδεικνύονται τα παραπάνω, που σας είπα και το καλό κλίμα μεταξύ μας.

Ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ώρες. Η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους και δουλεύουμε όλοι, με τα σωστά και τα λάθη μας, για την επίτευξη των στόχων.

Σας ευχαριστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Καρέ του... Ζντοβτς

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24