ΗΠΑ

WNBA: Δεν έφταναν στη Λίμπερτι οι 33 πόντοι της Σαμπρίνα Ιονέσκου

New York Liberty guard Sabrina Ionescu runs up the court after making a basket during the first half of a WNBA basketball game against the Seattle Storm, Saturday, July 25, 2020, in Bradenton, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
New York Liberty guard Sabrina Ionescu runs up the court after making a basket during the first half of a WNBA basketball game against the Seattle Storm, Saturday, July 25, 2020, in Bradenton, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) AP

Τρομερή η Σαμπρίνα Ιονέσκου στον δεύτερο αγώνα της στο WNBA, δεν ήταν όμως αρκετή για να πάρει η Νέα Υόρκη τη νίκη απέναντι στο Ντάλας της πρώην συμπαίκτριάς της στο Όρεγκον, Σάτου Σάμπαλι.

Στο ντεμπούτο της δεν ήταν λαμπερή, στο δεύτερο παιχνίδι της στο WNBA όμως η φοβερή και τρομερή Σαμπρίνα Ιονέσκου ήταν καταπληκτική. Κι ας ηττήθηκε η Νέα Υόρκη από το Ντάλας (93-80).

Η ρούκι σταρ της Λίμπερτι σκόραρε 33 πόντους από 5/10 δίποντα, 6/10 τρίποντα και 5/5 βολές, γέμισε τη στατιστική της με επτά ριμπάουντ και επτά ασίστ σε 33:43 συμμετοχής, δεν είχε όμως άξια συμπαραστάτρια καθώς ακόμη και η Αμάντα Ζαχούι των εννέα πόντων και των 11 ριμπάουντ τελείωσε τον αγώνα με 4/12 σουτ.

Κορυφαία των Γουίνγκς, που έφτασαν με άνεση στο θετικό αποτέλεσμα, ήταν η Αρίκε Ογκουνμποβάλε (20 πόντοι σε 29:56), με την πρώην συμπαίκτρια της Ιονέσκου στο Όρεγκον, Σάτου Σάμπαλι, να έχει 12 πόντους από 5/15 προσπάθειες, τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο μπλοκ σε 29:19.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ