ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντάριους Μπάζλεϊ, ο 18χρονος μπασκετμπολίστας που δεν ξέρει τι θέλει

The Black Team's Darius Bazley #55 in action against the White Team during the Jordan Brand Classic high school basketball game, Sunday, April 8, 2018, in Brooklyn. (AP Photo/Gregory Payan)
The Black Team's Darius Bazley #55 in action against the White Team during the Jordan Brand Classic high school basketball game, Sunday, April 8, 2018, in Brooklyn. (AP Photo/Gregory Payan) AP

Πρώτα συμφώνησε με το Syracuse. Μετά άλλαξε γνώμη και ήθελε G-League. Ούτε αυτή η επιλογή άρεσε στον Ντάριους Μπάζλεϊ, που θα δουλέψει ατομικά εν όψει Draft, αφού πρώτα πήρε τεράστια χορηγία από τη New Balance

Το όνομά του -πιθανότατα- δεν το έχετε ακούσει ποτέ. Ο Ντάριους Μπάζλεϊ είναι ένας 18χρονος (γεννημένος στις 12/6 του 2000) μπασκετμπολίστας που έπαιξε σε δύο High Schools (Finneytown και Princeton), έδωσε τα χέρια με το Πανεπιστήμιο Syracuse για να αγωνιστεί εκεί για μία σεζόν, όμως στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, προτίμησε την προοπτική της G-League, αλλά και πάλι άλλαξε γνώμη και έπεισε τον εαυτό του ότι με σκληρές προπονήσεις στη διάρκεια της σεζόν 2018/19 θα προετοιμάσει σωστά τον εαυτό του για να μπει στο NBA Draft 2019.

Με απλά λόγια, ο Ντάριους Μπάζλεϊ δεν ήξερε τι ήθελε. Μέχρι να κλείσει κάθε πόρτα, εκτός από εκείνη της New Balance με την οποία υπέγραψε σήμερα (22/10) συμβόλαιο αξίας 14.000.000 δολαρίων (!) με το ένα εκατομμύριο να είναι πλήρως εγγυημένο. Ο ύψους 2μ.06 πάουερ φόργουορντ θα πάρει τα πρώτα του χρήματα πολύ πριν γίνει επαγγελματίας, έχει ήδη παίξει στο McDonald's, το Nike Hoop Summit και το Jordan Brand Classic και μένει να δούμε αν οι προσδοκίες που έχει από εκείνον η New Balance θα δικαιωθούν την επόμενη περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ