ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήραν τη ρεβάνς οι Celtics, νίκες για Bulls, Clippers

Πήραν τη ρεβάνς οι Celtics, νίκες για Bulls, Clippers

Με ηγέτη τον Kyrie Irving οι Celtics νίκησαν τους Hornets 115-112. Ξεκίνημα με νίκες στην preseason για τους Bulls και τους Clippers (VIDEO).

Ο Kyrie Irving έχει αρχίσει να "ζεσταίνεται"... Ο "Uncle Drew" πέτυχε 20 πόντους με 7/14 σουτ και οι Celtics πήραν τη ρεβάνς από τους Hornets ( 115-112 ) για την ήττα τους στο προχθεσινό φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μπροστά στο κοινό του TD Garden για τους "κέλτες", από τους οποίους ξεχώρισαν επίσης οι Jayson Tatum (16 πόντοι), Terry Rozier (13 πόντοι) και Marcus Morris (12 πόντοι). Κακός ήταν στην δεύτερη εμφάνισή του ο Gordon Hayward, που πέτυχε μόνο 4 πόντους με 1/7 σουτ σε 21'15'', ενώ δεν έπαιξε ο Al Horford λόγω επιπόλαιου τραυματισμού στον δεξιό καρπό.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε για την Charlotte η επιλογή τους στο Νο. 12 του φετινού Draft, o Miles Bridges, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, 9/12 σουτ και 6 ριμπάουντ σε 28'13''. Πολύ καλός ήταν και ο Malik Monk (13 πόντοι), το περσινό τους lottery pick, όπως και ο Willy Hernangomez (14 πόντοι). Το κακό μαντάτο της ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Michael Kidd-Gilchrist στο κεφάλι (αποχώρησε με συμπτώματα διάσεισης), ενώ δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Tony Parker, Cody Zeller και Marvin Williams.

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

Μαγική τριάδα οι Portis - Blakeney - LaVine

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην preseason έκαναν οι Bulls. Παρά την απουσία του τραυματία Lauri Markkanen (που θα μείνει εκτός γηπέδων για 6-8 εβδομάδες), οι "ταύροι" νίκησαν τους Pelicans 128-116 , με τον Antonio Blakeney (21 πόντοι), τον Bobby Portis (21 πόντοι) και τον Zach LaVine (21 πόντοι) να σημειώνουν όλοι μαζί 63 πόντους. Την πρώτη του εμφάνιση στο Chicago έκανε και ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Jabari Parker, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους αλλά με 5/14 σουτ. Διψήφιο αριθμό πόντων είχε επίσης και ο rookie Wendell Carter Jr. (11).

Στην αντίπερα όχθη, οι Frank Jackson (16 πόντοι) και Jrue Holiday (16 πόντοι, 7/9 σουτ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Νέας Ορλεάνης. Πολύ καλός ήταν στο ντεμπούτο του και ο Julius Randle (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), ενώ ο Anthony Davis πρόσθεσε 13 πόντους και 3 κλεψίματα στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε. Στον αντίποδα, δεν αγωνίστηκαν καθόλου για προληπτικούς λόγους οι Nikola Mirotic και Darius Miller λόγω μικροτραυματισμών.

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

Εντυπωσιακός ο Tobias Harris στην Χαβάη

Εύκολο απόγευμα πέρασαν στην Honolulu της Χαβάης οι Clippers, στο πρώτο τους φιλικό με τους Sydney Kings, τους οποίους νίκησαν 110-91 , μοιράζοντας 31 ασίστ. Ο Tobias Harris (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ήταν εξαιρετικός για την ομάδα του L.A., όπως και ο Danilo Gallinari (19 πόντοι). Άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των "Clips" ο Marcin Gortat (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Συνολικά επτά παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους Clippers, συμπεριλαμβανομένου και του rookie Shai Gilgeous-Alexander (10 πόντοι, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα), ενώ δεν έπαιξε ο Milos Teodosic λόγω τραυματισμού.

Ο Jerome Randle (25 πόντοι), ο Kevin Lisch (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και ο Daniel Kickert (13 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς από τη μεριά των Sidney Kings, στους οποίους αγωνίζεται και ένας πρώην NBAer, ο Andrew Bogut. Ο τέως σέντερ των Warriors είχε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 30'26''.

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ