Παραλίγο να λιποθυμήσει εν ώρα αγώνα ο προπονητής των Κουφού-Παπαγιάννη

AP Photo/Brandon Dill

Παραλίγο να λιποθυμήσει εν ώρα αγώνα ο προπονητής των Κουφού-Παπαγιάννη

Ο τεχνικός των Kings, Dave Jorger, τρόμαξε κόσμο στον αγώνα με τους Spurs όταν σε μια στιγμή έντασης έπεσε στα γόνατα και κόντεψε να λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Η πίεση που έχουν να διαχειριστούν οι προπονητές στο ΝΒΑ είναι μεγαλύτερη από ότι μπορεί να αντιληφθεί ο κόσμος. Και είναι στιγμές όπως αυτή του προπονητή των Kings, Dave Joerger, που βοηθούν τον κόσμο να καταλάβει ότι ακόμα και αυτή η δουλειά έχει πίεση.

Στον αγώνα των Kings με τους Spurs λοιπόν, ο 43χρονος τεχνικός σηκώθηκε κάποια στιγμη απότομα από την θέσ του για να διαμαρτηρηθεί στους διαιτητές. Ο οργανισμός του όμως δεν άντεξε την ένταση, με αποτέλεσμα ο προπονητής των Κουφού και Παπαγιάννη να πέσει στα γόνατα επειδή ζαλίστηκε.

Αμέσως το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο των Kings έτρεξε προς το μέρος του, με τον Joerger να αποδεικνύεται ότι δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά να απομακρύνεται από το γήπεδο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Brandon Dill
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24