NBA

O James Harden κατηγορείται ότι πέταξε το κινητό γυναίκας

Houston Rockets guard James Harden (13) and guard Eric Gordon (10) react during the second half of Game 6 of the NBA basketball Western Conference Finals against the Golden State Warriors in Oakland, Calif., Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ενα άτομο από την παρέα του James Harden έμπλεξε σε καυγά σε κλαμπ, με τον σταρ των Rockets να κατηγορείται ότι άρπαξε το κινητό από τα χέρια μίας κοπέλας που κατέγραφε στο σκηνικό.

Μία βραδιά σε ένα κλαμπ δεν κατέληξε καλά για τον James Harden και την παρέα του, αφού ένας φίλος του μπλέχτηκε σε έναν καυγά. Σχεδόν από το πουθενά ωστόσο δεν αποκλείεται να μπλέξει και ο σταρ των Rockets.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του "TMZ Sports", το όνομα του σταρ των Rockets υπάρχει σε μία αστυνομική αναφορά, αφού μία γυναίκα τον κατηγορεί ότι της φέρθηκε επιθετικά, αρπάζοντας και σπάζοντας το κινητό της. Γιατί το έκανε όμως αυτό; Επειδή η συγκεκριμένη γυναίκα κατέγραφε τον τσακωμό ενός φίλου του έξω από ένα κλαμπ που διασκέδαζε. Η αλήθεια βέβαια, όπως φαίνεται και από το VIDEO που δημοσιεύτηκε είναι ελαφρώς διαφορετική.

Στο VIDEO που δημοσιεύτηκε, η γυναίκα καταγράφει πράγματι τον τσακωμό, ωστόσο φροντίζει αρκετές φορές να επαναλάβει το όνομα του Harden, παρά το γεγονός ότι ο σταρ των Rockets δεν είχε άμεση εμπλοκή. Κάποια στιγμή ο Harden κατάλαβε τι συμβαίνει και φέρεται να της άρπαξε το κινητό και να το πέταξε στην ταράτσα, προκειμένου να μην το δώσει η γυναίκα στο "TMZ Sports". Όσα ακολούθησαν βέβαια έχουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ένας φίλος του σταρ των Rockets της έδωσε 200 δολάρια για να μην δημοσιεύσει το VIDEO. Ακολούθως ο Harden της πρόσφερε άλλα 300 δολάρια. Αφού λοιπόν έγιναν όλα αυτά, η γυναίκα βρήκε το κινητό της και το έστειλε στο "TMZ Sports" για να το δημοσιεύσει (!) και ακολούθως πήγε σε ένα νοσοκομείο για να εξεταστεί ο καρπός της.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν ο Harden θα έχει πράγματι μπλεξίματα με το νόμο, αφού στην αναφορά της αστυνομίας για τον καυγά δεν υπάρχει το όνομά του, ωστόσο δεν παύει να υπάρχει η καταγγελία της κοπέλας εναντίον του.

Δείτε το σχετικό VIDEO όπως δημοσιεύτηκε στο "TMZ Sports":



AP Photo/Marcio Jose Sanchez
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ