Καταπελτης ο Barkley εναντίον του Trump!

Καταπελτης ο Barkley εναντίον του Trump!

Ο Charles Barkley ξέσπασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, βάλλοντας εναντίον του Donald Trump και της πολιτικής που ακολουθεί. "Ποτέ ξανά δεν ήμουν τόσο νευριασμένος και αηδιασμένος" είπε μεταξύ άλλων.

Ο Charles Barkley δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του. Δεν το έκανε όταν ήταν παίκτης, δεν το κάνει τώρα που είναι αναλυτής. Σε αντίθεση όμως με ό,τι πιστεύει ο κόσμος, ο "Sir Charles" δεν έχει άποψη μόνο για το ΝΒΑ, αλλά και για πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Μία άποψη την οποία δεν δίστασε να μοιραστεί σε συνέντευξη που παραχώρησε, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Donald Trump.

Ο θρύλος του ΝΒΑ δεν άντεξε έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε και "απασφάλισε", λέγοντας πράγματα που θα συζητηθούν.

"Κοίτα, ποτέ δεν μιλάω άσχημα για τον Πρόεδρο, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής" ειπε αρχικά ο Barkley, πριν ξεσπάσει: "Ποτέ ξανά στην ζωή μου δεν έχω υπάρξει πιο εκνευρισμένος και πιο αηδιασμένος από ότι είμαι τώρα. Όλος αυτός ο αναβρασμός κάθε μέρα, τα tweets, οι προσλήψεις και οι απολύσεις. Σκέφτομαι πράγμτα όπως, κοίτα φίλε, είμαι ευλογημένος και το ίδιο είσαι κι εσύ. Δεν πρόκειται όλα αυτά να έχουν μεγάλη επιρροή στην ζωή μου. Αλλά έχω ανθρωπιά.

Θέλω όλοι να έχουν καλή ζωή. Θέλω όλοι να έχουν καλή δουλειά και τα παιδιά τους να πάνε σχολείο, θέλω τα παιδιά τους να είναι ασφαλή. Θέλω όλοι να έχουν την οικονομική ευκαιρία να πετύχουν. Και θέλω να σιγουρευτώ ότι ο κόσμος δεν θα ξεχάσει στο DACA (Πρόγραμμα του Barrack Obama για τους μετανάστες που ειχαν βρεθεί παράνομα στις ΗΠΑ όταν ήταν ανήλικοι αλλά είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν άδεια εργασίας αν είχαν τα κατάλληλα χαρτιά, το οποίο κατήργησε ο Trump) και τα δημόσια σχολεία μας.

Δεν θέλω να ξεχάσουμε τους φτωχούς ανθρώπους στο Πουέρτο Ρίκο. Παρακολουθουσα ειδήσεις χθες το βράδυ και 6 μήνες αργότερα δεν έχουν ακόμα ρεύμα. Και δεν τους αναφέρουμε πλέον, Σπαταλάμε χρόνο με την Ρωσία και την Stormy Daniels (σ.σ πορνοστάρ που υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον Trump). Είναι γελοίο".

Δείτε το τρομερό VIDEO με το ξέσπασμα του Barkley:


AP Photo/John Locher, File
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24