Κατέρρευσε το jumbotron γηπέδου μπάσκετ στις ΗΠΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το γκρεμισμένο jumbotron στο γήπεδο μπάσκετ του Πανεπιστημίου George Washington. Δεν υπήρξε τραυματισμός από το ατύχημα.

Μια αν μη τι άλλο περίεργη εικόνα είδαν όσοι βρέθηκαν την Τρίτη (11/9) στο γήπεδο μπάσκετ του Πανεπιστημίου George Washington, καθώς το jumbotron (ο φωτεινός πίνακας που βρίσκεται στο κεντρικό σημείο της οροφής) κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε διαδικασία συντήρησης. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, όπως ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους του Πανεπιστημίου μέσω Twitter.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς στο jumbotron και το παρκέ του κλειστού γηπέδου, ο προβληματισμός είναι έντονος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι εργάτες τη συγκεκριμένη "αποστολή". Στο γήπεδο του Πανεπιστημίου έπαιξαν φέτος οι Washington Mystics του WNBA, ωστόσο η σειρά των Τελικών θα συνεχιστεί κανονικά μιας και η ομάδα δίνει τα μεγάλα παιχνίδια στο George Mason.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

"Ο Giannis έκλαιγε με αναφιλητά"

Ο Χρήστος Σαλούστρος, μπήκε στο studio του I Pod This Game με τον Χάρη Σταύρου και μοιράστηκε ανέκδοτες, ανατριχιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.