ΗΠΑ

G-League: Τέλος στην κανονική περίοδο με συμμετοχή του Γαρμπή

G-League: Τέλος στην κανονική περίοδο με συμμετοχή του Γαρμπή
EUROKINISSI

Ο Κανέλλος Γαρμπής έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι των Γουϊσκόνσιν Χερντ στην κανονική περίοδο της G-League. Προκρίθηκαν στα playoffs οι Σολτ Σίτι Σταρς του Μήτρου-Λονγκ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κλήθηκε από τους Μάβερικς και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ από την Τζαζ, εντούτοις ελληνική συμμετοχή υπήρξε στο φινάλε της κανονικής περιόδου της G-League, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/3). Ο λόγος για τον Κανέλλο Γαρμπή, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής (5 λεπτά) στην ήττα των Γουϊσκόνσιν Χερντ από τους Λονγκ Άιλαντ Νετς με 125-126, δίχως όμως να σκοράρει.

Η μόνη από τις ομάδες με ελληνικό ενδιαφέρον που προκρίθηκε στα playoffs είναι οι Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Τους βοήθησαν οι Σάντα Κρουζ Γουόριορς, που νίκησαν τους Άγκουα Καλιέντε Κλίπερς 112-110 και τους άφησαν εκτός συνέχειας.

Σταplayoffsπροκρίθηκαν οι πρωταθλητές των έξι ομίλων και οι έξι ομάδες με τα καλύτερα ρεκόρ στις δύο περιφέρειες, τρεις από την Ανατολή και άλλες τόσες από την Δύση. Οι ομάδες με τα δύο καλύτερα ρεκόρ σε κάθε περιφέρεια προκρίθηκαν απευθείας στον δεύτερο γύρο τωνplayoffs,τα οποία θα διεξαχθούν σε μονούς αγώνες (στην έδρα της ομάδας που έχει το καλύτερο ρεκόρ), με εξαίρεση τους Τελικούς, που θα γίνουν σε σειράbest of three,δηλαδή θα κριθούν στις δύο νίκες.

Πρώτη φάση playoffs

1. Ράπτορς 905 - Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ

2. Οκλαχόμα Σίτι Μπλου - Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς

3. Γουέστσεστερ Νικς - Γουίντι Σίτι Μπουλς

4. Στόκτον Κινγκς - Μέμφις Χαστλ

Προημιτελικοί playoffs

5. Νικητής 1 - Λονγκ Άιλαντ Νετς

6. Νικητής 2 - Σάντα Κρουζ Γουόριορς

7. Νικητής 3 - Λέικλαντ Μάτζικ

8. Νικητής 4 - Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς

Ημιτελικοί playoffs

9. Νικητής 5 - Νικητής 7

10. Νικητής 6 - Νικητής 8

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ