NBA

Υπέστη εγκεφαλικό ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς

Υπέστη εγκεφαλικό ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Νταν Γκίλμπερτ, ιδιοκτήτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε την Κυριακή σε νοσοκομείο του Ντιτρόιτ.

Σε νοσοκομείο του Ντιτρόιτ διακομίστηκε εσπευσμένα την Κυριακή (26/5) ο Νταν Γκίλμπερτ. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Μπομόντ, προαστίου του Ντιτρόιτ, εκεί όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας του, της Quicken Loans.

Την είδηση για το πρόβλημα υγείας του ιδιοκτήτη των Καβς γνωστοποίησε η εταιρία του. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Quicken Loans, " νωρίς το πρωί ο Νταν Γκίλμπερτ νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού. Δέχτηκε άμεση ιατρική περίθαλψη και αναρρώνει καλά".

Ο Γκίλμπερτ είναι ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς από τον Μάρτιο του 2005 και η σχέση του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς πέρασε από πολλά κύματα όλα αυτά τα χρόνια. Στα 14 χρόνια που έχει υπό την ιδιοκτησία του την ομάδα, οι Καβς κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα και έφτασαν πέντε φορές μέχρι τους Τελικούς του ΝΒΑ.

Photo credits: AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ