NBA

Χόρας Γκραντ: "Ο Τζόρνταν είναι καρφί όχι εγώ, ας τα βρούμε σαν άνδρες"

Χόρας Γκραντ: "Ο Τζόρνταν είναι καρφί όχι εγώ, ας τα βρούμε σαν άνδρες"
AP Photo/John Swart AP PHOTO/JOHN SWART

Ο Χόρας Γκραντ ξέσπασε σε συνέντευξή του επειδή ο Τζόρνταν τον αποκάλεσε "καρφί" στο 'The Last Dance", λέγοντας ότι το πραγματικό "καρφί" ήταν ο "Air", προκαλώντας τον να τα βρουν σαν άνδρες!

Ο Χόρας Γκραντ είχε κάτι να πει μετά το τέλος του " The Last Dance" για τον Μάικλ Τζόρνταν. Βασικά, είχε πολλά να πει και δεν δίστασε να το κάνει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, βάλλοντας εναντίον του Μάικλ Τζόρνταν.

Με τον "Air" να κατηγορεί τον Γκραντ κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ ότι ήταν αυτός που διέρρευσε πληροφορίες από τα αποδυτήρια των Μπουλς και ήταν η βασική πηγή του βιβλίου "The Jordan Rules", ο άλλοτε All Star φόργουορντ ξέσπασε. Και αυτά που είπε σίγουρα έχουν ενδιαφέρον.

Αρχικά ο Γκραντ υποστήριξε το ίδιο που είχε πει στο ντοκιμαντέρ: Δεν ήταν αυτός που διέρρευσε τις πληροφορίες για το βιβλιο. " Αυτό είναι ψέμα, ψέμα, ψέμα. Όπως έχω ξαναπει, ο M.J μου κρατάει κακία, οπότε ας τα βρούμε σαν άνδρες. Ας μιλήσουμε για αυτό το θέμα, αλλιώς να τα βρούμε με άλλο τρόπο" δήλωσε αρχικά ο Γκραντ, για να συμπληρώσει:

" Είπε αυτό το ψέμα ότι ήμουν η πηγή πίσω από το βιβλίο. Ο Σαμ (σ.σ Σμιθ, ο συγγραφέας του βιβλιου) και εγώ ήμασταν πάντα φίλοι και ακόμα είμαστε. Τα αποδυτήρια όμως είναι ιερά και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι που συνέβαινε εκεί. Ο Σαμ Σμιθ είναι ρεπόρτερ οπότε είχε τουλάχιστον δύο πηγές, γιατί ο Τζόρνταν έδειξε εμένα;".

Στην συνέχεια μάλιστα ο Γκραντ ήταν ακόμα πιο επιθετικός: " Απλώς κρατάει κακία φίλε και νομίζω ότι φάνηκε αυτό στο υποτιθέμενο ντοκιμαντέρ. Αν πεις κάτι για αυτόν, τότε σε κόβει, θα προσπαθήσει να σου διαλύσει τον χαρακτήρα. Κοιτάξτε τι έγινε με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Είναι φίλοι για 20-30 χρόνια και επειδή είπε κάτι για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Τζόρνταν την κατάσταση στην Σάρλοτ δεν του έχει ξαναμιλήσει από τότε".

Στο τέλος ωστόσο ήταν που ο Γκραντ πραγματικά ξιφούλκησε: " Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λέει ότι είμαι καρφί, αλλά μετά από 35 χρόνια και την ρούκι σεζόν ανέφερε ότι μπήκε στο δωμάτιο ενός συμπαίκτη του και είδε κοκαΐνη, χόρτο και γυναίκες. Γιατί το ανέφερε; Τι σημασία είχε; Αν θες να χαρακτηρίσεις κάποιον καρφί, τότε αυτός είναι το καρφί σου".

AP Photo/John Swart

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ