NBA

Χάρντεν για την πάσα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Πόνεσε! Γιατί να απολογηθεί;"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tries to drive past Houston Rockets' James Harden during the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 7, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολογήθηκε μετά το παιχνίδι για την πάσα που έκανε και τον βρήκε στο κεφάλι, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο ο "Greek Freak".

Οι Μπακς νίκησαν με 116-109 τους Ρόκετς στο Χιούστον , με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εμφάνιση επιπέδου MVP έχοντας 27 πόντους και 21 ριμπάουντ. Ενώ πολλοί στάθηκαν στην εμφάνισή του όμως, πολλοί περισσότεροι στάθηκαν στην φάση στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όταν σε μία προσπάθειά του για πάσα χτύπησε στο πρόσωπο τον Τζέιμς Χάρντεν , σε μία στιγμή που έγινε viral.

Μετά τον αγώνα ο Γιάννης δήλωσε ότι ζήτησε συγνώμη από τον Χάρντεν για αυτή τη φάση, με τον σταρ των Ρόκετς να ξεκαθαρίζει σε δηλώσεις του ότι δεν χρειαζόταν καμία απολογία, αφού κατάλαβε ότι ο "Greek Freak" δεν ήθελε να τον χτυπήσει.

Συγκεκριμένα, ο Χάρντεν δήλωσε για το περιστατικό: " Δεν είδα ποτέ τη μπάλα να έρχεται. Πόνεσε αυτό! Δεν ξέρω καν τι έγινε. Νομίζω ότι με κάποιο τρόπο η μπάλα επέστρεψε στα χέρια του. Δεν ξέρω τι έγινε. Γιατί να απολογηθεί όμως; Εύχομαι απλώς να είχε δει τη μπάλα! Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, με καλή ατμόσφαιρα, κόντρα σε μία πολλή καλή ομάδα".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Χάρντεν για την φάση με τον Γιάννη:

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ