ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαριά ήττα από τους Κινγκς για τον "διπλό" Ντόρσεϊ

Atlanta Hawks guard Tyler Dorsey (2) drives between Sacramento Kings guard De'Aaron Fox (5), left, and Sacramento Kings guard Buddy Hield (24) during the first half of an NBA basketball game Thursday, Nov. 1, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Bazemore)
AP Photo/John Bazemore AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Οι Κινγκς ήταν καταιγιστικοί στην Ατλάντα διαλύοντας με 146-115 τους Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος σημείωσε για 1η φορά φέτος διψήφιο αριθμό πόντων. Θετικός και ο Κουφός.

Το... πάρτι που έστησαν οι Κινγκς στην Ατλάντα, όπου διέλυσαν με 146-115 τους Χοκς, έδωσε την ευκαιρία στον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σε μία βραδιά που όλα τα φώτα στράφηκαν στον τρομερό ΝτιΆρον Φοξ, ο οποίος έκανε το πρώτο triple-double της καριέρας του έχοντας 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ, ο Ντόρσεϊ άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά.

Ο απόφοιτος του Κολεγίου του Oregon αγωνίστηκε για 17 λεπτά, έχοντας σε αυτό το διάστημα 10 πόντους με 4/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/4 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος, έχοντας καλή παρουσία.

Η βραδιά βέβαια αφορούσε τους Κινγκς, οι οποίοι μετράνε πλέον 5 σερί νίκες και έχουν συνολικό ρεκόρ 6-3. Και το οφείλουν στην εντελώς διαφορετική εικόνα τους σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που φάνηκε και απο΄το γεγονός ότι είχαν άλλους 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων πέραν του Φοξ, με τον Μπάντι Χιλντ να προσθέτει 27 πόντους, τον Νεμάνια Μπιέλιτσα 19 πόντους και τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ 18 πόντους.

Για τους Χοκς, ο Τζέρεμι Λιν είχε 23 πόντους και οι Τρε Γιανγκ και Κεντ Μπέιζμορ από 14 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Βαριά ήττα από τους Κινγκς για τον "διπλό" Ντόρσεϊ
Βαριά ήττα από τους Κινγκς για τον "διπλό" Ντόρσεϊ

AP Photo/John Bazemore

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ