NBA

Βανέσα Μπράιαντ: Κληρονόμησε, μεταξύ άλλων, μετοχές 200 εκατ. δολαρίων σε μία εταιρία

Βανέσα Μπράιαντ: Κληρονόμησε, μεταξύ άλλων, μετοχές 200 εκατ. δολαρίων σε μία εταιρία
AP Photo/Danny Moloshok AP PHOTO/DANNY MOLOSHOK

Η περιουσία που άφησε ο Κόμπι Μπράιαντ στην οικογένειά του μετά τον θάνατό του ήταν τεράστια, με την Βανέσα Μπράιαντ να κληρονομεί μεταξύ άλλων μετοχές αξίας 200 εκατ. δολαρίων σε μία εταιρία.

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε αποδείξει ότι εκτός από σπουδαίος παίκτης ήταν και εξαιρετικός επιχειρηματίας. Και μία από τις καλύτερες επενδύσεις που είχε κάνει έχει ως αποτέλεσμα να κληρονομήσει η σύζυγός του, Βανέσα, ένα απίστευτο ποσό λόγω του θανάτου του.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Βανέσα Μπράιαντ κληρονόμησε μεταξύ άλλων μετοχές αξίας 200 εκατ. δολαρίων από μία εταιρία στην οποία είχε επενδύσει ο Κόμπι.

Συγκεκριμένα, πριν μερικά χρόνια ο "Mamba" είχε δώσει 5 εκατ. δολάρια για να αγοράσει τις μετοχές μία εταιρίας ενεργειακού ποτού. Λίγα χρόνια αργότερα ωστόσο η Coca-Cola αγόρασε μετοχές της εταιρίες εκτοξεύοντας την αξία της, με τις μετοχές του Κόμπι να αξίζουν πλέον 200 εκατ. δολάρια.

Αυτές οι μετοχές λοιπόν έχουν περάσει πια στην κατοχή της Βανέσα Μπράιαντ, όπως και μία θέση στο συμβούλιο, η οποία ανήκε μέχρι πρότινος στον Κόμπι.

AP Photo/Danny Moloshok

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ