NBA

Τσαμπουκάς ανάμεσα σε Μπάτλερ-Γουόρεν, αποβολή και... φιλάκια

Τσαμπουκάς ανάμεσα σε Μπάτλερ-Γουόρεν, αποβολή και... φιλάκια

Οι Τζίμι Μπάτλερ και Τι Τζέι Γουόρεν ήρθαν στα χέρια στον αγώνα των Χιτ με τους Πέισερς, με τον δεύτερο να αποβάλλεται λίγο αργότερα και τον Μπάτλερ να του στέλνει φιλάκια!

Τα νεύρα ήταν τεντωμένα στον αγώνα των Πέισερς με τους Χιτ στην Ιντιάνα ( νίκη των δεύτερων με 122-108), αφού το Μαϊάμι είχε άνετο προβάδισμα. Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν να γίνει το ... κακό, με τους Τι Τζέι Γουόρεν και Τζίμι Μπάτλερ να γίνονται αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μία προσπάθεια του Μπάτλερ για διείσδυση, ο Γουόρεν τον τράβηξε και δεν τον άφησε να ολοκληρώσει την προσπάθεια. Ο Μπάτλερ αντέδρασε και προσποιήθηκε ότι θα τον χτυπήσει, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν στα χέρια και να ανταλλάξουν μερικά λόγια, πριν τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους και να χρεωθούν από μία τεχνική ποινή. Δεν έμειναν όμως εκεί.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπάτλερ έκανε επιθετικό φάουλ στον Γουορεν, ο οποίος αντέδρασε με το να χτυπάει παλαμάκια και τους διαιτητές να τον αποβάλλουν! Η δε αντίδραση του Μπάτλερ ήταν χαρακτηριστική, αφού άρχισε να του στέλνει φιλιά!

" Ειναι soft. Δεν βρίσκεται στην ίδια γαμ...νη λίγκα με μένα. Ούτε καν κοντά μου. Αν ήμουν ο προπονητής του δεν θα τον έβαζα να με μαρκάρει ποτέ ξανά. Ποτέ... Είναι σκουπίδι" δήλωσε ο Μπάτλερ μετά τον αγώνα, δίνοντας συνέχεια στον καυγά, για να συμπληρώσει: " Νομίζω ότι είναι δύσκολο για αυτόν, επειδή μπορώ να τον μαρκάρω και αυτός δε μπορεί να με μαρκάρει.

Νομίζω ότι πρέπει να προσέχεις το στόμα σου σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να τα λες. Θα με ξαναδεί και αισθάνομαι ότι αυτά που είπε έδειξαν ασέβεια, αλλά όλα είναι καλά, επειδή θα τον ξαναειδωθούμε".

Για την ιστορία, ο επόμενος αγώνας των Πέισερς με τους Χιτ είναι προγραμματισμένος για τις 21 Μαρτίου στην Ιντιάνα.

Δείτε το VIDEO με τον καυγά των δύο παικτών:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ