NBA

Τρόμος στους οπαδούς των Λέικερς, πουλάει την έπαυλή του ο Άντονι Ντέιβις

Τρόμος στους οπαδούς των Λέικερς, πουλάει την έπαυλή του ο Άντονι Ντέιβις

Ένα πέπλο μυστηρίου υπάρχει γύρω από την απόφαση του Άντονι Ντέιβις να βάλει πωλητήριο στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες, την οποία αγόρασε πριν από μόλις δύο χρόνια. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ναι, είναι... περίεργο να συζητάει κανείς για αγωνιστική δράση, τίτλους και διακρίσεις της ομάδας του αυτή την περίοδο που η πανδημία αφήνει χιλιάδες νεκρούς καθημερινά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ωστόσο κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα η κατάσταση θα βελτιωθεί και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα επιστρέψουμε σε κάποιου είδους κανονικότητα. Και εμείς και οι οργανισμοί του ΝΒΑ, με έναν από αυτούς να αισθάνεται εδώ και μερικές ώρες έντονη πίεση από την απόφαση ενός σούπερ σταρ του.

Ο λόγος για τους Λέικερς που διάβασαν σε μέσα του Λος Άντζελες ότι ο Άντονι Ντέιβις έβαλε πωλητήριο στην έπαυλή του στο Γουέστλεϊκ Βίλατζ, ζητώντας το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων ενώ την είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια δίνοντας ένα ελαφρώς μικρότερο ποσό. Με εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ και με όλες τις ανέσεις που απαιτεί ένας σούπερ σταρ του επιπέδου του AD, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να βρεθεί αγοραστής, ωστόσο το ερώτημα είναι τι έχει ο Ντέιβις στο μυαλό του. Αν έχει δηλαδή αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Λέικερς και ξεκινά να μαζεύει τα πράγματά του ή αν απλώς στόχος του είναι να βρει ένα ακόμη πιο πολυτελές μέρος για να ζήσει σε περίπτωση που θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τις maximum αποδοχές.

Ο χρόνος θα δείξει, αν και τον περασμένο Ιανουάριο ο έμπειρος ψηλός απέρριψε την πρόταση των Λέικερς που του έδιναν 146 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση από εκείνον.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ