ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομερή πτώση και σοβαρός τραυματισμός για τον Ντιαλό των Θάντερ

Τρομερή πτώση και σοβαρός τραυματισμός για τον Ντιαλό των Θάντερ

Μία πολλή άσχημη στιγμή εκτυλίχθηκε στον αγώνα των Θάντερ με των Γουόριορς όταν ο Χαμίντου Ντιαλό φάνηκε να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στο αριστερό πόδι έπειτα από μία άσχημη πτώση στο παρκέ.

Ο Χαμίντου Ντιαλό στάθηκε τρομερά άτυχος στον αγώνα των Θάντερ με τους Γουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ. Ο ρούκι της Οκλαχόμα Σίτι είχε μία τρομερά άσχημη πτώση στο παρκέ στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό πόδι.

Ο Ντιαλό φάνηκε να γυρνάει αρχικά τον αριστερό του αστράγαλο, ωστόσο το χειρότερο ήταν ότι τελικά προσγειώθηκε με τέτοιο τρόπο στο παρκέ έπειτα από το άλμα που έκανε ώστε φάνηκε να τραυματίζεται και στο γόνατο. Ο ρούκι των Θάντερ φώναζε από τον πόνο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι, με τον Ντιαλό να αποχωρεί τελικά με φορείο και συμπαίκτες και αντιπάλους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Στo VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την στιγμή του τραυματισμού του, καθώς και τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ