ΜΠΑΣΚΕΤ

Triple-double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και νίκη για Μπακς επί των Σίξερς!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Monday, Oct. 22, 2018, in Milwaukee. The Bucks won 124-113. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει το 1ο φετινό του triple-double (και μάλιστα με 30αρα) οι Μπακς υπέταξαν με 123-108 τους Σίξερς στο ντέρμπι της Ανατολής!

Οι ιαχές "M-V-P" των φίλων των Μπακς όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στην γραμμή των βολών στον αγώνα με τους Σίξερς μάλλον τα έλεγε όλα. Στο λυκαυγές της σεζόν 2018/19 ο "Greek Freak" συνεχίζει να ηγείται των Μπακς, οδηγώντας τους στη νίκη με 123-108 επί των Σίξερς, ενός εκ των φαβορί της Ανατολής δηλαδή! Μήπως όμως και οι Μπακς δεν παίζουν ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής όταν αισίως έχουν πλέον ρεκόρ 4-0;

Ο Γιάννης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 32 πόντους με 12/21 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 8/9 βολές, 18 ριμπάουντ, 10 ασίστ ( με την τελευταία να είναι υποψήφια για ασίστ της σεζόν ), 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα σε 37 λεπτά! Κοινώς, τα έκανε... όλα για τους Μπακς, οδηγώντας τους εκ του ασφαλούς στη νίκη. Σημειωτέον, αυτό ήταν το 10ο triple-double της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Από κοντά τον ακολούθησε και ο - συνήθης ύποπτος - Κρις Μίντλεον με 25 πόντους, με τον Μπρουκ Λόπεζ να είναι επίσης εξαιρετικός με 21 πόντους (5/11 τρίποντα) και τον Έρικ Μπλέντσο να προσθέτει 18 πόντους.

Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 30 πόντους, 19 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ 19 πόντους και ο Μπεν Σίμονς 14 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΣΙΞΕΡΣ, ΜΥΘΙΚΟ 12ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Σίξερς ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το παιχνίδι. Επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν αρχικά με 19-10 και τελικά έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 34-22. Οι Μπακς όμως είχαν απάντηση και μάλιστα εμφατική.

Στην δεύτερη περίοδο το Μιλγουόκι ήταν από... άλλο πλανήτη! Με οδηγό τον Γιάννη οι Μπακς ήταν ισοπεδωτικοί στην δεύτερη περίοδο, σημείωσαν 49 πόντους στο δεύτερο δωδεκάλεπτο (ο Γιάννης σημείωσε τους 15 πό αυτούς) και δέχθηκαν 30, με αποτέλεσμα να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 71-64! Το παιχνίδι είχε πλέον ισορροπήσει.

Στην τρίτη περίοδο το Μιλγουόκι εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο και έφτασε ακόμα και στο +15 (84-69) πριν πάει στην τέταρτη περίοδο προηγούμενο με 92-81. Εκεί, οι Σίξερς ήθελαν να αντιδράσουν, αλλά απλώς... δεν μπορούσαν. Οι Μπακς είχαν ξεκάθαρα τον έλεγχο του παιχνιδιού, μην αφήνοντας την διαφορά να πέσει ποτέ κάτω από τους 8 πόντους, φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Triple-double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και νίκη για Μπακς επί των Σίξερς!
Triple-double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και νίκη για Μπακς επί των Σίξερς!


AP Photo/Aaron Gash





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ