ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρελή νίκη των Γουίζαρντς επί των Σανς έπειτα από 3 παρατάσεις!

Washington Wizards guard Bradley Beal (3) gestures in front of Phoenix Suns center Deandre Ayton (22) during the second half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 22, 2018, in Washington. Wizards center Thomas Bryant (13) looks on. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Τρελό παιχνίδι έγινε στην Ουάσινγκτον, με τους Γουίζαρντς να κερδίζουν τους Σανς με το χορταστικό 149-146 έπειτα από 3 παρατάσεις!

Οι Γουίζαρντς και οι Σανς πρόσφεραν στον κόσμο τον αγώνα της σεζόν μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ! Οι δύο ομάδες απλώς αρνούνταν να χάσουν, με αποτέλεσμα να χρειαστούν 3 παρατάσεις μέχρι να βρεθεί νικητής, με την Ουάσινγκτον να είναι τελικά αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, κερδίζοντας με 149-146!

Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, με ανατροπές, μεγάλα σουτ και από τις δύο πλευρές και άστοχα σουτ στο φινάλε της πρώτης και της δεύτερης παράτασης, με την - χωρίς Τζον Γουόλ! - Ουάσινγκτον απλώς να αποδεικνύεται πιο τυχερή στο τέλος ενός μαραθώνιου αγώνα.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 40 πόντους, 11 ριμπάουντ και 15 ασίστ (αλλά και 8 λάθη) σε 54 λεπτά συμμετοχής (!) ήταν ο ηγέτης των νικητών, με τον Τόμας Μπράιαντ να προσθέτει 31 πόντους με 14/14 δίποντα (!), 3/3 βολές και 13 ριμπάουντ και τους Τζεφ Γκριν και Μαρκίφ Μόρις από 20 πόντους.

Για τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 33 πόντους και 14 ασίστ σε 55 λεπτά συμμετοχής (!), με τον Τι Τζέι Γουόρεν να προσθέτει 28 πόντους, τον ΝτιΆντρε Έιτον να ακολουθεί με 26 πόντους και 17 ριμπάουντ και τον Κέλι Ούμπρε να προσφέρει 20 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Τρελή νίκη των Γουίζαρντς επί των Σανς έπειτα από 3 παρατάσεις!

AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ