NBA

Τους 44 από τους 144 πέτυχε ο Χάρντεν απέναντι στους Χιτ

Τους 44 από τους 144 πέτυχε ο Χάρντεν απέναντι στους Χιτ
AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Τζέιμς Χάρντεν ανεβάζει όλο και περισσότερο το... ταβάνι του στο σκοράρισμα, οδηγώντας με 44 δικούς του πόντους τους Ρόκετς σε νίκη επί των Χιτ (144-133), που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και έκλεισαν με αρνητικό αποτέλεσμα την preseason.

Ο σταρ των Ρόκετς σούταρε με 50% από το τρίποντο, πήρε 12 πόντους από βολές και οδήγησε σε μία ακόμη νίκη τους Ρόκετς, σε ένα ματς ωστόσο όπου δεν έλειψε και η ατυχία με τον τραυματισμό του Γουέστμπρουκ.

Ο Χάρντεν πέτυχε 44 πόντους με 8/16 τρίποντα και 12/13 βολές (και 4/10 δίποντα), ενώ παράλληλα μοίρασε 7 ασίστ και είχε και 5 κλεψίματα. Με double-double τελείωσε το ματς ο Καπέλα που είχε 20 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ προσέθεσε ο Γουέστμπρουκ, ο οποίος όμως αποχώρησε τραυματίας. Συγκεκριμένα, μετά από ένα χτύπημα στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού με αποτέλεσμα να αποσυρθεί στα αποδυτήρια, με τον Μάικ Ντ’Αντόνι πάντως να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Από την πλευρά των Χιτ, σπουδαίο ματς έκανε ο Κέντρικ Ναν που πέτυχε 40 πόντους με 6/10 τρίποντα, 14 είχε ο Χίρο, ενώ από 13 προσέθεσαν οι Τζόουνς και ο Αντεμπόγιε.

Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong

Δείτε την σπουδαία εμφάνιση του Χάρνετν:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ