NBA

Το trade των Splash Brothers χάλασε (ευτυχώς για τους Γουόριορς) στις... καθυστερήσεις

Το trade των Splash Brothers χάλασε (ευτυχώς για τους Γουόριορς) στις... καθυστερήσεις
AP Photo/Kamil Krzaczynski AP PHOTO/KAMIL KRZACZYNSKI

Μια ανταλλαγή που θα είχε γράψει πολύ διαφορετικά την ιστορία του ΝΒΑ αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο δημοσιογράφος Ίθαν Στράους. Σε αυτή την ανταλλαγή πρωταγωνιστούσαν οι Κάρι - Τόμπσον από τη μία και ο Κρις Πολ από την άλλη πλευρά.

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από εκείνη την εποχή, όμως το story που θα διαβάσετε δεν είχε δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο Ίθαν Στράους αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο του που έχει τίτλο "The Victory Machine" πως το 2011 οι Γουόριορς και οι Χόρνετς έφτασαν όχι απλά κοντά, αλλά μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας ανταλλαγής που πιθανότατα θα είχε γράψει πολύ (ΠΟΛΥ) διαφορετικά την ιστορία του ΝΒΑ.

Σύμφωνα, λοιπον, με τον Στράους ο Μπομπ Μάγιερς πρόσφερε τον Στεφ Κάρι και τον Κλέι Τόμπσον στον Ντελ Ντεμπς, με τον GM των Χόρνετς να δέχετια αυτό το δίδυμο για να παραχωρήσει τον Κρις Πολ. " ΟΚ, προχωρήστε το, αλλά να ξέρετε ότι εγώ δεν πρόκειται να μείνω εκεί μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου" ήταν η αντίδραση του CP3 προς τους Γουόριορς μόλις έμαθε από τον Ντεμπς τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα ο Μάγιερνς να κάνει πίσω και οι Χόρνετς να προχωρήσουν στο εναλλακτικό πλάνο που τους έδωσε τον Έρικ Γκόρντον, τον Αλ-Φαρούκ Αμίνου και τον Κρις Κέιμαν από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα είχαν καταφέρει οι Γουόριορς με τον Πολ και τι οι Χόρνετς με τους Κάρι - Τόμπσον, σίγουρα όμως δεν θα είχαμε δει μια δυναστεία στο Γκόλντεν Στέιτ και μια ομάδα που θα βρισκόταν μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας για περίπου μια δεκαετία. Στη Νέα Ορλεάνη πήραν το επομενο καλοκαίρι την πρώτη επιλογή στο Draft και επένδυσαν στον Άντονι Ντέιβις, με αποτέλεσμα όλοι μας να μείνουμε με το ερώτημα πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει μία τριάδα με τον AD και τους Splash Brothers.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ