NBA

Το ρεσιτάλ του Κλέι Τόμπσον: 44 πόντοι, 10/11 τρίποντα, καμία βολή!

Το ρεσιτάλ του Κλέι Τόμπσον: 44 πόντοι, 10/11 τρίποντα, καμία βολή!
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Κλέι Τόμπσον τα... διέλυσε όλα κόντρα στους Λέικερς με τους 44 πόντους και τα 10/11 τρίποντα που είχε, ενώ δεν εκτέλεσε ούτε μία βολή! Δείτε το VIDEO με το απίστευτο ρεσιτάλ του.

Υπάρχουν βραδιές που ο Κλέι Τόμπσον μοιάζει... εξωγήινος. Είναι οι βραδιές που παίρνει μπροστά και απλώς ξεχνάει να αστοχήσει. Μία από αυτές τις βραδιές βίωσε κόντρα στους Λέικερς στο Λ.Α, στη νίκη των Γουόριορς με 130-111 .

Ο σταρ των Γουόριορς ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 44 πόντους με 7/9 δίποντα και 10/11 τρίποντα, αλλά καμία (!) εκτελεσμένη ελεύθερη βολή, σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ εκτελεστικής δεινότητας.

Ο Τόμπσον ξεκίνησε μάλιστα τον αγώνα με 10/10 τρίποντα, κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει άλλος ένας παίκτης: Ο Τάι Λόσον στις 9 Απριλίου 2011, όταν ξεκίνησε κι αυτός με 10/10 τρίποντα πριν αστοχήσει στο 11ο σε έναν αγώνα των Νάγκετς με τους Γουλβς, όπου είχε 37 πόντους με 10/11 τρίποντα στη νίκη του Ντένβερ με 130-106. Αν μάλιστα δεν γινόταν... άπληστος στο τέλος και δεν επιχειρούσε ένα ακόμα τρίποντο, τότε θα ήταν ο κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων εύστοχων τριπόντων σε έναν αγώνα χωρίς άστοχο σουτ, το οποίο διατηρούν με 9/9 οι Λατρέλ Σπρίχουελ και Μπεν Γκόρντον.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε το ρεσιτάλ του Τόμπσον κόντρα στους Λέικερς:

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ