NBA

Το πείσμα των Ράπτορς χάλασε ασύλληπτο δίδυμο-φωτιά Άιβερσον - ΜακΓκρέιντι

Το πείσμα των Ράπτορς χάλασε ασύλληπτο δίδυμο-φωτιά Άιβερσον - ΜακΓκρέιντι
AP2002

Μια διαρροή στον Τύπο έκανε τους Ράπτορς να αλλάξουν απόφαση και να μη στείλουν τον Τρέισι ΜαΓκρέιντι στους Σίξερς του Άλεν Άιβερσον το 1999. Το επιβεβαίωσε μέσω Twitter o Στίβεν Έι Σμιθ.

Έχουν περάσει 21 χρόνια απο τη φήμη που θα διαβάσετε, όμως όσα κι αν περάσουν θα συνεχίσουμε να αναρωτιόμαστε πόσο ψηλά θα είχε φτάσει ο Άλεν Άιβερσον αν οι Σίξερς του είχαν δώσει έναν δεύτερο πραγματικά καλό παίκτη. Σύμφωνα, λοιπόν, με μια ιστορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Ράπτορς είχαν συμφωνήσει το 1999 να στείλουν τον 20χρονο τότε Τρέισι ΜακΓκρέιντι στη Φιλαδέλφεια για να πάρουν πίσω τον Λάρι Χιουζ, όμως εκνευρίστηκαν από το γεγονός ότι οι συζητήσεις τους με τους ανθρώπους των Σίξερς διέρρευσαν μέσω του δημοσιογράφου Στίβεν Έι Σμιθ και έκαναν πίσω με αποτέλεσμα η ανταλλαγή να μην ολοκληρωθεί.

Δύο δεκαετίες μετά, ο Στίβεν Έι Σμιθ επιβεβαίωσε μέσω Twitter αυτό το σενάριο που σίγουρα στενοχωρεί τους θαυμαστές του Answer. Ο Άιβερσον πήγε την ομάδα του στους τελικούς της σεζόν 2000/01 με τρεις ασύλληπτες προκρίσεις επί των Πέισερς, των Ράπτορς και των Μπακς, όμως στο τέλος του δρόμου συνάντησε τους Λέικερς των Μπράιαντ - Ο' Νιλ που χρειάστηκαν πέντε αγώνες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Εκείνη τη σεζόν ο ΜακΓκρέιντι είχε 26.8 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1.5 μπλοκ ανά 40.1 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ