NBA

Το "ας το κάνουμε" του Κάρι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που άναψε φωτιές

Το "ας το κάνουμε" του Κάρι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που άναψε φωτιές

Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Στεφ Κάρι να μιλάει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να του λέει ένα "ας το κάνουμε" με αρκετό κόσμο να συνδέει αυτή τη φράση με προσπάθεια να προσεγγίσει τον "Greek Freak" να πάει στους Γουόριορς.

Τρεις λέξεις του Στεφ Κάρι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν το twitter. Με τον αγώνα των Μπακς με τους Γουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ να έχει ολοκληρωθεί ( νίκη των Μπακς με 107-98), ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τους δυο τους να μιλάνε και μία ατάκα του Κάρι ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα, η κάμερα έπιασε κάποια στιγμή τον Κάρι να λέει στον Γιάννη "Let's do it", δηλαδή "Ας το κάνουμε" και οι θεωρίες συνωμοσίας ξεκίνησαν άμεσα, αφού κάποιοι θεώρησαν ότι τον προσέγγισε για χάρη των Γουόριορς! Το πόσο βάση έχει αυτό βέβαια είναι μία άλλη ιστορία, αφού δεν παύει να είναι απλώς ένα απομονωμένο σκηνικό μίας συζήτησης.

Για την ιστορία, ο Γιάννης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ το καλοκαίρι έχει το δικαίωμα να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Ενώ ο ίδιος όμως φαίνεται ικανοποιημένος στο Μιλγουόκι, αρκετά αμερικανικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να βάζουν ερωτηματικό στην περίπτωσή του, όπως έκαναν στο παρελθόν και για άλλους σταρ της λίγκας, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν Ντουράντ και πολλοί ακόμα. Κοινώς, η φημολογία δεν πρόκειται να καταλαγιάσει μέχρι να έρθει στο καλοκαίρι. Ούτε βέβαια και οι διάφορες θεωρίες.

Δείτε το VIDEO με την ατάκα του Κάρι που έχει δημιουργήσει... κινητικότητα στο twitter:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ