ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Το ESPN παρουσίασε τον Κλίντον ως... πρώην κυβερνήτη του Άρκανσο

The Last Dance: Το ESPN παρουσίασε τον Κλίντον ως... πρώην κυβερνήτη του Άρκανσο
AP Photo/Seth Wenig AP PHOTO/SETH WENIG

Σε μία απόδειξη ότι μάλλον τίποτα δεν έγινε τυχαία στο "The Last Dance", το ESPN αποφάσισε ότι - όπως με τον Ομπάμα - ούτε στον Κλίντον θα ανέφερε στην περιγραφή ότι διετέλεσε Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η σκέψη και μόνο ότι σε μία τεράστια παραγωγή όπως αυτή του ντοκιμαντέρ "The Last Dance" με θέμα τους Μπουλς του Τζόρνταν θα υπήρχε εξόφθαλμο λάθος έμοιαζε λανθασμένη. Πλέον έρχεται και η επιβεβαίωση.

Πολύς κόσμος στάθηκε στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ εμφανίζεται ο άλλοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και στην περιγραφή της ιδιότητάς του αναφέρεται απλώς ότι ήταν... πρώην κάτοικος του Σικάγο. Λίγο αργότερα φάνηκε ότι αυτό δεν έγινε τυχαία.

Αργότερα κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ εμφανίζεται για να μιλήσει ένας ακόμα πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος έκανε δύο θητείες από το 1993 έως το 2001. Και στην δική του περιγραφή ωστόσο δεν αναφέρεται "Πρώην Πρόεδρος", παρά προτιμήθηκε να γίνει εστίαση στην καταγωγή του, αφού αναγράφεται ως "πρώην Κυβερνήτης του Άρκανσο" (!), αφού ο άλλοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρεται στην γνωριμία του με τον Σκότι Πίπεν, ο οποίος φοίτησε στο τοπικό Κολέγιο.

Πλέον γίνεται σαφές ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία. Όπως και ότι η συνέχεια του ντοκιμαντέρ θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

Δείτε το σχετικό καρέ με την περιγραφή του Μπιλ Κλίντον:

The Last Dance: Το ESPN παρουσίασε τον Κλίντον ως... πρώην κυβερνήτη του Άρκανσο

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ