Τέλος καλό, όλα καλά, θα πληρωθούν κανονικά οι παίκτες του ΝΒΑ

Δεν θα περικοπούν οι μισθοί των παικτών στη δόση της 15ης Απριλίου, όμως το ΝΒΑ ενδέχεται να προχωρήσει σε σημαντικό "ψαλίδι" στη δόση της 1ης Μαΐου αν έως τότε υπάρχει επίσημη ακύρωση αγώνων.

Το 100% του μισθού τους θα πάρουν στις 15 Απριλίου οι μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, όπως ενημέρωσε η Λίγκα το απόγευμα της Πέμπτης (9/4). Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Άνταμ Σίλβερ και την Ένωση Παικτών ολοκληρώθηκαν με τον Κομισάριο να μην προχωρά τελικά σε περικοπές, τουλάχιστον για την ώρα, καθώς ενδέχεται στις πληρωμές της 1ης Μαΐου να υπάρξει "ψαλίδι" σε περίπτωση που έως τότε έχει ανακοινωθεί η ακύρωση κάποιων αγώνων και ίσως ολόκληρου το προγράμματος της κανονικής περιόδου.

Αν ακυρωθούν αναμετρήσεις, τότε οι παίκτες θα δουν αρκετά χρήματα να χάνονται, κάποια ποσά θα είναι μικρά, κάποια όμως θα είναι πολύ μεγάλα. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ το 1/3 των αθλητών του ΝΒΑ ζει με τον μισθό που παίρνει κάθε μήνα ή κάθε δεκαπενθήμερο, ανάλογα με τη συμφωνία που έχει κάνει με τον οργανισμό στον οποίο ανήκει ή με τον οργανισμό στον οποίο υπέγραψε το συμβόλαιό του.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS