ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα πρώτα σύννεφα στους Λέικερς: "Μπλατ ή Σπόλστρα ο Λουκ Γουόλτον;"

Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) during the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Wednesday, Oct. 31, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) during the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Wednesday, Oct. 31, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Μάτζικ Τζόνσον και Λουκ Γουόλτον συναντήθηκαν για να συζητήσουν για το κακό ξεκίνημα των Λέικερς κι ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αναρωτιέται πως θα εξελιχθεί η σχέση του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον νεαρό προπονητή του.

Έχουν περάσει μόλις δυο εβδομάδες από την έναρξη της σεζόν και ήδη τα πρώτα "σύννεφα" εμφανίστηκαν στο Λος Άντζελες. Βλέπετε, οι δύο εκτός έδρας ήττες από του Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς προβλημάτισαν το αφεντικό της ομάδας, τον Μάτζικ Τζόνσον, που μετά το εντός έδρας ματς με τους Ντάλας Μάβερικς συναντήθηκε με τον προπονητή Λουκ Γουόλτον για να του εξηγήσει πως οι "Λιμνάνθρωποι" πρέπει να κερδίσουν άμεσα και όχι να "χτίσουν" στη διάρκεια της φετινής χρονιάς για την επόμενη.

" Στη συνάντησή τους την περασμένη Τρίτη, ο Μάτζικ Τζόνσον επέπληξε τον Λουκ Γουόλτον για το ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή περίοδο. Υπάρχει πίεση προς το προπονητικό team για να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα κερδίζει άμεσα. Παρά το γεγονός ότι ο Τζόνσον είχε εξηγήσει πως ο Γουόλτον χρειάζεται χρόνο για να αναπτύξει το νεαρό ρόστερ που περιβάλλει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, είναι πλέον δεδομένο ότι η δουλειά του νεαρού προπονητή εξαρτάται από το πόσο μπορεί να βελτιώσει το 3-5 ρεκόρ που έχουν οι Λέικερς" αναφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN.

" Στο παρελθόν ο ΛεΜπρόν είχε προβλήματα στη σχέση του με τον Έρικ Σπόλστρα στο Μαϊάμι και με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Κλίβελαντ, όμως δεν υπάρχουν σημάδια πως συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τον Λουκ Γουόλτον. Αν και με τον Μπλατ δεν βρήκε ποτέ σημείο επαφής, ο Τζέιμς έχτισε μια καλή συνεργασία με τον Σπόλστρα και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Προς το παρόν, στηρίζει δημόσια και ιδιωτικά τον Γουόλτον" προσθέτει ο Βοϊναρόφσκι.

Λέγεται πως ο Μάτζικ Τζόνσον είναι προβληματισμένος από το γεγονός ότι ο νεαρός προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχει βρει ακόμη συγκεκριμένα σχήματα και πειραματίζεται, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει αποκτήσει χημεία και καλό αγωνιστικό ρυθμό. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα αντιμετωπίσει τους Μπλέιζερς (εκτός), τους Ράπτορς (εντός), τους Τίμπεργουλβς (εντός), τους Κινγκς (εκτός), τους Χοκς (εντός), τους Μπλέιζερς (εντός), τους Μάτζικ (εκτός), τους Χιτ (εκτός) και τους Καβαλίερς (εκτός) τις επόμενες είκοσι μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ