ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησαν για τον Μπάτλερ οι Τίμπεργουλβς με τους Χιτ, αλλά...

Minnesota Timberwolves guard Jimmy Butler (23) advances the ball against the Dallas Mavericks during an NBA basketball game, Friday, Nov. 17, 2017, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Τζίμι Μπάτλερ ετοίμαζε τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στους Χιτ, όμως οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς χάλασαν την τελευταία στιγμή τη δεδομένη συμφωνία που είχαν με την ομάδα του Μαϊάμι.

Μια ανάσα πριν μετακομίσει στο Μαϊάμι βρέθηκε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Τζίμι Μπάτλερ, σύμφωνα με τον Έϊντριαν Βοϊναρόφσκι, όμως η συμφωνία ανάμεσα στους Τίμπεργουλβς και τους Χιτ χάλασε την τελευταία στιγμή με υπαιτιότητα των πρώτων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του ESPN, οι παράγοντες των δύο ομάδων είχαν δώσει τα χέρια, οι ιδιοκτήτες είχαν επίσης δώσει τη συγκατάθεσή τους, οι ιατρικοί φάκελοι όσων θα συμμετείχαν στην ανταλλαγή είχαν κάνει τα ανάλογα... ταξίδια, όμως την ύστατη στιγμή οι Τίμπεργουλβς ζήτησαν κάτι παραπάνω για να κάνουν πίσω οι Χιτ.

Αυτό ήταν το σημείο που οδήγησε στη ρήξη των διαπραγματεύσεων, με αποτέλεσμα ο Μπάτλερ να παραμένει στη Μινεσότα, αλλά τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν "παγώσει" τις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους. Το γεγονός ότι μιλούσαν αποκλειστικά με τους Χιτ ανάγκασε αρκετούς GM να σταματήσουν να ασχολούνται με τον 29χρονο περιφερειακό, που θα είναι σίγουρα αναστατωμένος με τις τελευταίες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ