ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ρελαντί οι Ρόκετς

Houston Rockets' James Harden, left, drive toward the basket as Chicago Bulls' Wendell Carter Jr. (34) defends during the first half of an NBA basketball game Saturday, Dec. 1, 2018, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Οι Ρόκετς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Μπουλς, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 121-105.

Το Χιούστον ελπίζει ότι βρήκε ρυθμό. Κόντρα στους ασταθείς Μπουλς οι Ρόκετς έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα δεδομένου ότι έπαιζαν τον δεύτερο αγώνα τους σε 24 ώρες - μία ημέρα νωρίτερα διέλυσαν τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο - και κέρδισαν χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα με 121-105.

Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 38-22 στην πρώτη περίοδο και έκτοτε δεν... αγχώθηκαν ιδιαίτερα, πατώντας το γκάζι όποτε το έκριναν απαραίτητο προκειμένου να φτάσουν σε μία νίκη που βελτίωσε το ρεκόρ τους σε 11-11, ανεβαίνοντας στην 8η θέση της Δύσης.

Ο Τζέιμς Χάρντεν με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κλιντ Καπέλα να προσθέτει 18 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον Κρις Πολ 12 πόντους και 13 ασίστ.

Για τους Μπουλς, που είδαν τον Λάουρι Μάρκανεν να κάνει το φετινό του ντεμπούτο και να δείχνει "σκουριασμένος" έχοντας 10 πόντους με 4/14 σουτ, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 29 πόντους και ο Τζαμπάρι Πάρκερ 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στο ρελαντί οι Ρόκετς

AP Photo/David J. Phillip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ