ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ρελαντί οι Κλίπερς, παραμένουν στην κορυφή της Δύσης

Los Angeles Clippers guard Lou Williams (23) and forward Danilo Gallinari react after Gallinari scored during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Saturday, Nov. 17, 2018, in New York. The Clippers won 127-119. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Οι Κλίπερς συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους, κέρδισαν εύκολα με 115-99 τους Σανς και παρέμειναν στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας!

Οι Κλίπερς απέφυγαν την... μπανανόφλουδα. Παίζοντας κόντρα στους Σανς, η ομάδα του Λος Άντζελες δεν απώλεσε την προσοχή της και αφού έπαιξε συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο, ξέσπασε στην τρίτη περίοδο, κάτι που αποδείχθηκε αρκετό για να φτάσει σε μία άνετη νίκη με 115-99.

Με αυτή τη νίκη οι Κλίπερς βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 14-6 (9-1 εντός έδρας) και παρέμειναν στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας! Κι αν το να κατακτήσουν την 1η θέση στην Δύση δε μοιάζει ρεαλιστικό σενάριο, η είσοδος στα playoffs μόνο με τρελό σενάριο δε μοιάζει πια.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Λου Γουίλιαμς να προσθέτει 20 πόντους και τον Τομπάιας Χάρις 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 23 πόντους, ο Έλι Οκόμπο 19 πόντους και οι Τι Τζέι Γουόρεν και Τζος Τζάκσον από 15 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στο ρελαντί οι Κλίπερς, παραμένουν στην κορυφή της Δύσης
Στο ρελαντί οι Κλίπερς, παραμένουν στην κορυφή της Δύσης

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ