ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπουδαίοι οι Κλίπερς, κέρδισαν και τους Σπερς

Los Angeles Clippers forward Tobias Harris (34) sets up on the court during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic Friday, Nov. 2, 2018, in Orlando, Fla. The Clippers won 120-95. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
AP Photo/Phelan M. Ebenhack AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Οι Κλίπερς συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, κέρδισαν τους Σπερς με 116-111 και παρέμειναν στα... πάνω πατώματα της κατάταξης της Δύσης.

Οι Κλίπερς συνεχίζουν να κάνουν την... δουλειά τους. Μετά τους Μπακς και τους Γουόριορς, η ομάδα του Λ.Α υπέταξε και τους Σπερς, κερδίζοντάς τους με 116-111 εντός έδρας. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη και 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια για τους Κλίπερς, που πλέον έχουν ρεκόρ 9-5 έναντι 7-7 των Σπερς.

Ο Λου Γουίλιαμς με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντανίλο Γκαλινάρι να προσθέτει 19 πόντους, τον Τομπάιας Χάρις 18 πόντους και τον Μοντρέζλ Χάρελ 14 πόντους.

Για τους Σπερς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 34 πόντους, ο Ρούντι Γκέι 19 πόντους και ο Μπριν Φορμπς 17 πόντους, ενώ ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ έμεινε στους 10 πόντους με 3/15 σουτ και 16 ριμπάουντ.

Οι Κλίπερς ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, ξεφεύγοντας με 44-30 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Πολύ γρήγορα όμως οι Σπερς ισορρόπησαν την κατάσταση, με το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να είναι 61-60 για τους Κλίπερς. Έκτοτε το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τον Γουίλιαμς να βάζει μεγάλα καλάθια στο φινάλε, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σπουδαίοι οι Κλίπερς, κέρδισαν και τους Σπερς

Σπουδαίοι οι Κλίπερς, κέρδισαν και τους Σπερς

AP Photo/Phelan M. Ebenhack

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ