ΜΠΑΣΚΕΤ

Σούπερ Γιόκιτς, εκτέλεσε τους Ράπτορς στο Τορόντο!

Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) in the second half of an NBA basketball game Tuesday, Nov. 13, 2018, in Denver. The Rockets won 109-99. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ένας ονειρεμένος Νίκολα Γιόκιτς έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στους Ράπτορς στο Τορόντο και έχοντας triple-double οδήγησε τους Νάγκετς στη νίκη με 106-103!

Οταν στο παρκέ παρατάσσονται οι ομάδες με τα δύο καλύτερα ρεκόρ στο ΝΒΑ σε Ανατολή και Δύση (Ράπτορς και Νάγκετς αντίστοιχα) ξέρεις ότι θα δεις ένα καλό παιχνίδι. Το Τορόντο και το Ντένβερ λοιπόν δεν απογοήτευσαν τον κόσμο, προσφέροντας ένα τρομερό ντέρμπι, με τους Νάγκετς να είναι αυτοί που στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 106-103.

Το Ντένβερ αποδείχθηκε πιο τυχερό και ικανό στο τέλος, παίρνοντας αρχικά προβάδισμα με 104-103 με 7 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε χάρη σε μία βολή του Νίκολα Γιόκιτς για φάουλ που του έγινε μακριά από τη μπάλα, με τον Σέρβο ακολούθως να ευστοχεί σε ένα ζευγάρι βολών έπειτα από νέο φάουλ που κέρδισε για το 106-103. Οι Ράπτορς είχαν την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Κάιλ Λόουρι σε νεκρό χρόνο δεν βρήκε στόχο.

Για τους Ράπτορς, ο Καγουάι Λέοναρντ είχε 27 πόντους, ο Σερτζ Ιμπάκα 15 πόντους και ο Πασκάλ Σιάκαμ 14 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Λάουρι έμεινε στους 5 πόντους με 1/7 σουτ και 11 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σούπερ Γιόκιτς, εκτέλεσε τους Ράπτορς στο Τορόντο!


AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ