ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ στο Σαν Αντόνιο, έχασαν τον βασικό τους άσο οι Σπερς

San Antonio Spurs guard Dejounte Murray (5) during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Τεράστιο πλήγμα για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν έμαθαν ότι ο Ντεζούντε Μάρεϊ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο (VIDEO).

Η απόλυτη παγωμάρα... Η σεζόν 2018/19 ξεκινάει για τους Σπερς με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Ντεζούντε Μάρεϊ έμαθε την ιατρική γνωμάτευση για τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τους Χιούστον Ρόκετς και -όπως μπορείτε να καταλάβετε- είναι πολύ άσχημη.

Ο 22χρονος άσος ήταν έτοιμος να σηκώσει το βάρος του βασικού πόιντ γκαρντ μετά την αποχώρηση του Τόνι Πάρκερ, όμως έκοψε τον χιαστό στο δεξί του γόνατο και θα μείνει για πολλούς μήνες εκτός δράσης, αφού προηγουμένως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει τη μεγάλη ζημιά.

Πλέον, ο Γκρεγκ Πόποβιτς καλείται να καλύψει το κενό του με... αλχημείες, με τον Πάτρικ Μιλς να προορίζεται για τη θέση του βασικού άσου και τους Μπριν Φορμπς, Ντέρικ Γουάιτ, Μάρκο Μπελινέλι να ακολουθούν ως συμπληρωματικοί που θα πρέπει να λειτουργήσουν σε έναν όχι και τόσο γνώριμό τους ρόλο. Υπενθυμίζουμε πως πριν από δύο μέρες έγινε γνωστό πως και ο ρούκι Λόνι Γουόκερ θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες με τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Μάρεϊ προερχόταν από μια καλή χρονιά, καθώς είχε πέρυσι 8.1 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 21.5 λεπτά συμμετοχής σε 81 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ