NBA

Σέλτικς: Νέο σοκ, ο Χέιγουορντ έσπασε το χέρι του

Σέλτικς: Νέο σοκ, ο Χέιγουορντ έσπασε το χέρι του

Αρκετούς μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Γκόρντον Χέιγουορντ, που έσπασε το χέρι του στο εκτός έδρας ματς των Μπόστον Σέλτικς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς (VIDEO).

Αν υπάρχει όσκαρ ατυχίας στο μπάσκετ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ μπορεί σίγουρα να το διεκδικήσει. Δύο χρόνια μετά από την πρεμιέρα της σεζόν 2017/18, από τη στιγμή που διέλυσε το πόδι του στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Σέλτικς, ο έμπειρος περιφερειακός -που ήταν σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα- έσπασε το χέρι του στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας της Βοστώνης με τους Σαν Αντόνιο Σπερς !

Ο Χέιγουορντ είχε μια σύγκρουση με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ και αμέσως κατάλαβε ότι υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Πήγε απευθείας στα αποδυτήρια και υποβλήθηκε αμέσως σε ακτινογραφία, η οποία έδειξε το μέγεθος του προβλήματος. Πλέον, μένει να δούμε αν ο 29χρονος μπασκετμπολίστας θα υποβληθεί σε επέμβαση, απόφαση που θα πάρει μετά από επίσκεψη σε γιατρό που ειδικεύεται σε τραυματισμούς αυτής της φύσης. Αν ο Χέιγουορντ πρέπει να μπει στο χειρουργείο, τότε θα το κάνει στη διάρκεια της Δευτέρας (11/11) ώστε να ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του και να γυρίσει στις υποχρεώσεις των Σέλτικς το συντομότερο δυνατό, σε μερικούς μήνες δηλαδή.

Σε επτά αγώνες την τρέχουσα περίοδο, ο Χέιγουορντ είχε 20.3 πόντους από 61% στο δίποντο, 44.4% στο τρίποντο και 84.2% στις βολές, μαζί με 7.9 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ ανά 33.6 λεπτά συμμετοχής. Εντυπωσιακοί αριθμοί για μια ομάδα που προσπαθεί να βρει τον ηγέτη της και έβλεπε τον έμπειρο περιφερειακό να παίζει το μπάσκετ που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ